fbpx

Tu cat platesti pentru tonerul din imprimanta?

Pentru economii considerabile in zona echipamentelor de birou, a solutiilor de printare si a consumabilelor de imprimante, uneori nu este suficient sa schimbam furnizorul sau modelul tonerului sau a cartuselor. E recomandat ca pentru a alege cele mai potrivite solutii in aceasta directie sa realizam niste analize.Mival Group faciliteaza acest proces, oferind un serviciu aparte, unic in Romania – PRINT NON STOP ! Cui se adreseaza?

Exista trei mari directii cu care s-ar putea sa va identificati:
– daca utilizati o imprimanta a carei viteza lasa de dorit, fiind de generatie mai veche
daca va folositi de un model nou, insa costurile legate de achizitionarea consumabilelor sunt ridicate
– daca imprimati mai mult de 1000 de pagini lunar (sau cumulat atingeti pragul de 12.000 de pagini per an)
Daca aceste lucruri va suna cunoscute, atunci campania PRINT NON STOP este solutia ideala. Dintre beneficiile ei amintim:
– furnizarea de catre Mival a echipamentului (sau echipamentelor) gratuite, special alese pentru nevoile fiecare firme inscrise in program.
intretinerea si service-ul echipamentului in mod GRATUIT, pentru echipament, pe toate perioada contractului (aici sunt incluse si piesele de schimb necesare)
– monitorizarea tonerului, intr-un mod constant, pentru a impiedica opririle nedorite
– o reducere de 10% la orice alte produse cumparate de la Mival Group (pana la expirarea contractului)
– reducerea costurilor de tiparire cu minim 30%
Mai mult decat atat, in pretul platit aveti: monitorizarea constanta a numarului de pagini printate in compania detinuta, costul real per pagina; auditare in alegerea echipamentelor.
Obtineti astfel, in final, cel mai mic pret de pe piata, pentru pagina listata.

Pentru a vedea un studiu de caz detaliat si a afla care sunt situatiile ce recomanda aceasta campanie, accesati acum pagina dedicata serviciului PRINT NON STOP, la www.mival.ro !