Tu ai schimbat becurile incandescente?

Stocul de becuri a fost foarte multă vreme nelipsit din casele noastre. Ne panicam când rămâneam cu 1-2 bucăți uitate pe raft. Dacă se arde becul la baie ce te faci? Dacă rămâi fără bec la bucătărie fix când vin musafirii? Panică!Stocul de becuri nu-și mai are locul de când le-am înlocuit pe toate cu becuri cu led.Mai țin in casă câteva becuri led Philips pentru orice eventualitate însă n-am mai avut un bec ars de multă vreme.

Mai ții minte când te certau părinții pentru că nu stingeai lumina când plecai din cameră? Cicăleală maximă! Econimia la curent era sursă continuă de stres și nervi! Nici asta nu-și mai are rostul! Factura la curent s-a redus la jumătate de când cu noile becuri led 25 W.

Becurile cu led fac viața mai ușoară. Factura la lumină nu mai e un bau bau, lumina e clară, fără umbre, și ne protejează ochii. Nu-i așa că-i plăcut să vezi cum progresează lucrurile mereu mai bine, mereu mai simplu și mai eficient? Eu mă bucur maxim că nu mai trebuie să arunc atâtea becuri! Nu-mi place consumerismul! E bine să ai becuri led 60 W care rezistă, arată modern, nu fac poc când ți-e lumea mai dragă, rezistă la șocuri de curent, vibrații și alte lucruri neplăcute!

Mă bucur pe zi ce trece de casa mea modernă, curată, fără substanțe toxice, plină de lumină curată, sănătoasă și neapărat durabilă! Am încredere în viitorul omenirii! Va fi electric, va fi curat, va fi luminos!