fbpx

Trucuri simple si ieftine pentru a schimba aspectul locuintei, de la AA Design Interior

tapet dormitor

De multe ori ne plictisim de mobilierul, decoratiunile sau nuanta peretilor din casa noastra. Gusturile ni se rafineaza cu trecerea anilor si este perfect normal sa nu ne mai placa anumite alegeri facute. Insa, pentru versiunea ta de acum, conteaza atat confortul, dar si economia. Iar sa schimbi intregul mobilier si sa varuiesti intreaga casa, este ceva ce nu oricine isi permite. Iata de ce sa alegi solutiile de la AA Design Interior care te vor scuti de cheltuieli excesive, insa iti vor crea si un decor de poveste in fiecare incapere, spatiile perfecte in care sa te relaxezi pe deplin.

Intregul stil si aspect poate fi schimbat cu tapet si autocolant

Sa presupunem ca ai o mobila veche, una zgariata sau una de o nuanta de-a dreptul oribila pe care n-o mai poti vedea in ochi. Nu este cazul sa o arunci daca ea este perfect functionala. Alegerea unui autocolant mobila de pe aa-design-interior.ro pentru a o reconditiona este solutia potrivita. Ai o multime de nuante si modele ce imita diferite esente de lemn. Nimeni nu va banui o clipa ca mobila nu este noua.

Tapetul este poate una dintre cele mai simple si rapide solutii ca sa schimbi aspectul peretilor, implicit al intregii incaperi. Anul acesta se poarta stilul industrial si stilul natural, ce te aduce cat mai aproape de natura. Deci poti opta pentru un tapet cu o patina vintage, ruginie, ce se aseamana metalului sau poate preferi variantele de tip piatra naturala, caramida, beton, lemn. La AA Design Interior nu duci lipsa de variante.

Pe langa aceste doua tipuri de reconditionari mari, tot ce mai trebuie sa faci este sa schimbi cateva elemente si brusc te vei simti intr-o noua locuinta. Adauga cateva obiecte decorative precum perne, paturi si noi tablouri. De asemenea, corpurile de iluminat pot deveni piese statement decorative ce fura privirea de cum intri in incapere. Alege lampi suspendate in forme inedite, in functie de stilul adoptat in incapere.

AA Design Interior te asteapta cu numeroase solutii de redecorare ce se incadreaza in bugetul tau, fara a face rabat de la calitate. Acceseaza site-ul aa-design-interior.ro si descopera-le!

Contact:

[email protected]