Trucuri pentru extinderea duratei de viata a unei saltele

curatare fotolii la domiciliu

Cumpararea saltelelor reprezinta o investitie financiara reala semnificativa, ceea ce sugereaza ca ingrijirea acesteia pentru extinderea vietii sale este cu adevarat necesara. Daca saltelele sunt bine ingrijite si pastrate curate in orice moment, puteti economisi o multime de bani.

Curatarea saltelelor nu este o sarcina noua dar, cu siguranta, nu este ceva pe care toata lumea stie sa o faca in mod corespunzator. Procesul de curatare a saltelelor necesita cunoasterea procedurilor corecte de curatare. De cele mai multe ori, atunci cand au grija de o saltea, oamenii ii spala invelitoarea si usuca umplutura. Cu siguranta, acest lucru nu face decat ca salteaua sa arate mai bine sau sa fie mai sanatoase pentru utilizator, dar iata cateva trucuri pentru a le prelungi viata!

Intotdeauna utilizati o husa de protectie pentru saltea. Aceste protectii sunt prevazute cu un elastic care sa le mentina bine infasurate in jurul saltelei. Materialul din care sunt facute poate fi poliester, bumbac sau chiar latex. Cu toate acestea, se recomanda utilizarea unei protectii impermeabile, singura care poate proteja impotriva celor mai multe pete. Aceasta protectie actioneaza ca linie finala de aparare impotriva murdariei.

In mod natural, corpul uman produce uleiuri mai ales in timpul noptii. Acesta ajunge pe cearsafuri si alte asternuturi care invelesc salteaua, iar daca acestea nu sunt schimbate la timp, se imbiba in saltea. Uleiul de corp este, de obicei, foarte distructiv pentru fibrele saltelei. Din acest motiv, se recomanda ca asternuturile care vin in contact cu salteaua sa fie schimbate si spalate cel mult o data la doua saptamani.

Curatare saltele la domiciliu | curatare fotolii la domiciliu | curatampeloc.ro

curatare saltele la domiciliu

Desi majoritatea oamenilor face orice pentru a extinde viata saltelei, uita un lucru foarte important: sa o curete la timp. Aici nu este vorba de aspirarea saltelei cel putin o data pe luna, ci de curatarea profesionala a acesteia. In acest scop puteti apela la servicii profesionale de curatare saltele la domiciliu prestate cu responsabilitate de catre echipa Curatam Pe Loc.

Oricand aveti nevoie de astfel de servicii sau de curatare fotolii la domiciliu, accesati http://curatampeloc.ro/ si solicitati o oferta, apoi stabiliti celelalte detalii in functie de disponibilitatile fiecarei parti!