Trucuri pentru a citi mai mult

recomandari de carti

Unii oameni citesc mult, altii citesc mai putin. Pentru unii, cititul este un mod de viata si nu isi pot imagina viata fara aceasta activitate, iar pentru altii cartile ar putea chiar sa nu existe. Daca va numarati printre cei care citesc sau isi doresc sa citeasca si mai mult, iata cateva sfaturi, puse laolalta de echipa Printre Carti, blog de carte, de care sa va folositi pentru a va imbunatati experienta de cititor!

Cititi carti scurte! Cu exceptia cazului in care sunteti obligati de o anumita conjunctura, alegeti sa cititi carti carora sa le faceti fata fara sa va plictisiti. Daca nu aveti o experienta vasta in ceea ce priveste lecturarea, ar fi mai bine sa lasati ”Razboi si pace” si sa cititi ceva scurt, de maxim 300 de pagini. O carte buna nu trebuie sa aiba neaparat 1000 de pagini, ci sa aduca bucurie cititorului indiferent de cat de lunga este!

Cititi doar atunci cand vreti! Multi cititori cu experienta vor sfatui sa folositi fiecare moment liber pentru a citi ceva. Adevarul este ca acest obicei nu functioneaza la toata lumea! Pentru eficienta in acest sens, cititi doar atunci cand simtiti ca puteti face asta cu placere! Daca asta inseamna ca trebuie sa treaca sase luni fara sa cititi o carte, atunci asa sa fie!

Incetati sa cititi cartile care nu va plac! Nu mai cititi cartile care nu va aduc bucurie, chiar daca altii le lauda sau chiar daca ati cheltuit o multime de bani pe ele! Donati-le, faceti-le cadou, vindeti-le intr-un anticariat de carti sau pe o piata online, insa nu mai cititi daca acest lucru este o pocara. Faceti tot posibilul sa va petreceti timpul de lectura cu intelepciune!

Blog de carte | recomandari de carti | blog.printrecarti.ro

blog de carte

Cititi carti care abordeaza subiecte de care sunteti interesati! Foarte multi citesc o carte doar pentru ca se afla in top sau doar pentru ca tocmai ce a aparut pe piata si multi ofera review-uri bune. Adevarul este ca va veti simti mai bine citind ceva ce prezinta interes!

Indiferent daca sunteti cititor impatimit sau abia incercati sa descoperiti tainele lecturii, accesand http://blog.printrecarti.ro veti descoperi o multime de recomandari de carti care abordeaza subiecte variate, mai lungi sau mai scurte, cu actiune sau care au la baza descrierea detaliata. In functie de preferinte, alegeti ce credeti ca vi se potriveste mai bine!