Trucuri Instagram pentru incepatori

trucuri instagram - stoianciprian.blog

Instagram nu mai are nevoie de nicio introducere. Aplicatia a fost creata de Kevin Systrom si Mike Krieger in octombrie 2010.

Pentru a ramane in continuare o platforma relevanta, compania introduce constant caracterisitici noi. Acest articol iti prezinta cateva tips and tricks despre Instagram.

Cum gasesti oameni noi pe care sa-i urmaresti pe Instagram?

Poti incepe prin a urmari contul meu – @stoianciprian – insa, sunt sigur ca pana acum, multi dintre prietenii tai folosesc deja Instagram.

Daca asa stau lucurile, afla ca poti sa gasesti prietenii tai care au deja cont de Instagram si l-au conectat cu contul de Facebook. De asemenea, poti cauta dupa nume, nume de utilizator sau hashtag.

In acelasi timp, faptul ca incepi sa dai follow unor persoane este o modalitate excelenta de a ajuta algoritmul Instagram sa invete ce iti place si sa-ti sugereze fotografii sau videoclipuri in sectiunea – Discovery.

Postarea primei fotografii, filtre si editare

Navigand mai departe in aplicatie, am sa presupun ca doresti sa postezi prima fotografie de pe contul tau. Caz in care trebuie sa stii ca Instagram ofera o selectie semnificativa de filtre si instrumente de editare pentru a-ti face fotografiile sa iasa in evidenta.

Daca toate aceste lucruri nu ti se par suficiente, afla ca poti apela si la alte aplicatii de editare foto, cum ar fi: VSCO, Filmborn, Snapseed, Adobe Photoshop Express, Spark Post, Lightroom, etc.

Ce poti sa mai faci pe Instagram?

In primul rand, poti sa incepi sa gandesti o strategie de personalizare a profilului prin postarea de fotografii in alt format decat clasicul 1080×1080, poti incerca sa diversifici continutul postat cu fotografii de tip landscape sau portrait.

Vrei sa postezi o fotografie in care apar mai multe persoane? Afla ca le poti eticheta atat in fotografie, cat si in descrierea acelei postari.

Instagram iti ofera si posibilitatea de a posta 10 fotografii in cadrul unui album, un album care apare ca o singura postare in profilul tau, dar cei care te urmaresc pot sa faca swipe pentru a vedea toate fotografiile din albumul respectiv.

Un alt lucru fain pe Instagram, mai ales atunci cand esti blogger, poti face embed la fotografiile din profil in cadrul unei pagini sau unui articol de pe blogul tau.

O alta functie noua si faina este faptul ca acum Instagram permite managerierea mai multor conturi de Instagram.

P.S: nu uita de Instagram Story si de distribuirea fotografiilor de pe profil in Insta Story pentru a creste vizibilitatea acestora!

Tu foloesti Instagram?

Citeste articolul – “Totul despre Instagram” de pe StoianCiprian.Blog pentru a afla trucuri mai avansate!