Tripsta lanseaza o aplicatie mobila destinata rezervarilor de calatorii

Caracterizata prin rapiditate, simplitate si design inovativ, noua Tripsta App este disponibila gratuit, din 4 august 2014. Aplicatia este disponibila pe plan international in cadrul App Store si in 9 limbi: engleza, rusa, germana, franceza, italiana, spaniola, turca, poloneza si romana.
Pantos Papazoglou, Mobile Product Manager Tripsta si coordonator al echipei care a devoltat aplicatia mobila, a declarat:
“Am dezvoltat aplicatia pentru a raspunde nevoilor utilizatorilor nostri, in conditiile in care acestia folosesc tot mai mult dispozitivele mobile pentru a-si rezerva biletele de avion. De altfel, rezervarile facute pe platforma Tripsta prin intermediul dispozitivelor mobile au crescut cu 53,6% in 2013”
Noua Tripsta App le permite utilizatorilor sa selecteze destinatia dorita, data de plecare si cea de intoarcere, dar si numarul de pasageri alaturi de care vor efectua calatoria. In functie de preferintele si alegerile utilizatorilor, rezultatele cautarilor sunt afisate fie in functie de pret, fie in functie de momentul plecarii. Aplicatia include si optiuni suplimentare care permit realizarea de cautari specifice, in functie de linia aeriana si de suma maxima pe care utilizatorul doreste sa o plateasca pentru bilete.
Designul aplicatiei se concentreaza pe uzabilitate si simplitate, urmarind sa ofere cea mai buna experienta posibila utilizatorilor. Tripsta App este compatibila cu dispozitivele care ruleaza sistemul de operare iOS7 si pe cele superioare (cum ar fi iPhone 4/4S si iPhone 5/5S), ecranul aplicatiei adaptandu-se in functie de dispozitiv.
Tripsta App le ofera utilizatorilor sai o noua experienta, care urmareste sa-i inspire sa foloseasca aplicatia pentru a-si organiza si rezerva urmatoarea calatorie catre destinatia favorita.
Rezervarile realizate prin intermediul Tripsta App beneficiaza de un discount de 10 euro. Aplicatia Tripsta App – care figureaza deja in sectiunea ”Best New Apps” a UK App Store – poate fi descarcata gratuit din App Store accesand acest link.
Tripsta este o agentie de turism online inovatoare, cu operatiuni in 30 de tari. Prin intermediul site-ului sau, Tripsta le ofera calatorilor zboruri ieftine si asigurari de calatorie in intreaga lume. Totul a inceput in 2005, cu lansarea Travelplanet24, filiala greceasca a tripsta, in momentul in care Philipp Brinkmann, CEO & Co-fondator, si Kristof Keim, Co-Fondator, au decis sa dezvolte un sistem de rezervari online si aplicatii web inovatoare pe piata elena de nisa a turismului online. La inceputul lui 2010, Travelplanet24 a luat decizia strategica de a intra pe noi piete europene utilizand brandul Tripsta. De atunci, Tripsta a puns accentul pe inovatie, tehnologie, expansiune si brand building.