fbpx

Tricouri Polo pentru sezonul primavara vara

Tricourile care au guler și nasturi se mai numesc și tricouri Polo. La început tricoul a fost creat doar că îmbrăcăminte de corp dar odată cu evoluatia modei acesta a evoluat și el și dintr-o singură culoare pe care o avea albă a devenit de mai multe culori. La început era făcut din lâna sau din bumbac. Acum este un articol vestimentar purtat vară dar purtat și de către sportivi. În fotbal în tenis mulți sportivi poartă tricouri pentru că se pot mișcă mult mai ușor în ele.

De ce poartă tricouri bărbații și nu poartă cămăși?

Tricourile sunt mult mai elastice și activitățile din ziua de azi necesită haine alastice care să nu se rupă imediat. Cămășile sunt articole vestimentare purtate doar la birou, petreceri etc.
Mai bine spus poți purta un tricou ori unde te-ai duce pentru că se asortează bine aproape cu orice tip de pantaloni sau încălțăminte. În ziua de azi tricourile sunt personalizate cu diferite texte imagini să fie mult mai funny. Prețurile pentru tricouri cu diferite modele sunt mici asta însemnând că sunt prețuri pentru toate buzunarele.

Toată gama de tricouri Polo o poți găsi online pe site-ul Boutique Mall.