fbpx

Trend alert – usi de interior cu sticla printata cu diverse imagini

Piata in ceea ce priveste usile de interior s-a diversificat foarte mult, in ziua de azi regasind in magazinele de profil tot felul de modele, care mai de care mai atractive si mai deosebite decat cele clasice.

Daca si voi v-ati saturat de vechile usi de interior pe care le aveti in apartament sau la casa, cele realizate din lemn cu sau fara sticla, magazinul online specialdoors.ro vine cu alternative in trend la momentul de fata – usile de interior realizate din sticla printata.

O diversitate de modele disponibile la Special Doors

Magazinul online specialdoors.ro este cunoscut pe piata din Romania pentru usile de interior si de exterior pe care le furnizeaza publicului larg. Calitatea acestora a facut din Special Doors un magazin preferat de catre romanii ce au dorit sa aiba modele de usi deosebite, de o calitate inalta si, mai ales, rezistente in timp.

Acum Special Doors a diversificat gama de usi de interior, adaugandu-le pe cele din sticla printata. Vorbim de modele deosebite, pe care nu le vedem in orice casa, fiind un trend recent aparut pe piata.

Avem posibilitatea de a opta pentru peisaje care ne taie rasuflarea, pentru flori delicate, pentru modele cu cladiri sau cu turnul Eiffel sau pentru usi cu diverse forme geometrice.

Important este ca, atunci cand alegem un model, acesta sa fie in ton cu stilul de decor pe care deja il avem in locuinta, iar culorile predominante sa fie aproximativ din aceeasi paleta de nuante a celorlalte elemente din casa precum mobilierul, covorul sau obiectele de decor. In acest fel vom crea o armonie perfecta cu acestea.

Aceste usi sunt foarte rezistente, sticla avand o grosime de 8 mm. Nu riscam sa se sparga, iar daca totusi se intampla acest lucru, sticla nu se va imprastia in bucati mici. In plus, sticla este mult mai rezistenta la schimbarile bruste de temperatura datorita procesului de calire de care are parte in prealabil.

Accesati site-ul oficial al magazinului Special Doors si descoperiti toate modelele de usi de interior realizate din sticla printata din oferta. Comenzile pot fi plasate direct pe site si sunt livreaza la adresa destinatarului printr-o firma de curierat rapid.