Trei situatii in care doamnele trebuie sa poarte o haina de blana

blana naturala

Orice femeie care se respecta trebuie sa aiba in garderoba personala cel putin o haina de blana dama, pe care sa o poarte atunci cand codul vestimentar o impune. Exista cateva situatii despre care doamnele si domnisoarele trebuie sa stie, situatii in care trebuie sa poarte outfituri elegante, care sa le faca sa se simta bine in propria piele si, totodata, sa se simta elegante si frumoase.

La teatru

A merge la o piesa de teatru presupune o pregatire atenta a unei tinute deosebite. Femeile pot purta o rochie clasica, eleganta, impreuna cu cizme sau pantofi din aceeasi categorie, iar pe deasupra o haina speciala din blana, care sa reprezinte elementul central din tinuta aleasa. De ce? Teatrul este o institutie care impune respect si unde merg persoanele care sunt interesate de propria dezvoltare, dar si de petrecerea unui timp de calitate impreuna cu cei dragi.

La evenimente deosebite

Un alt moment in care doamnele pot scoate din dulap haina de blana este reprezentat de evenimentele deosebite, asa cum sunt nuntile sau botezurile. In sezonul rece, atunci cand temperaturile sunt foarte scazute, dar in incinta localului in care are loc evenimentul este cald, femeile trebuie sa fie elegante si frumoase. Hainele realizate din blana naturala sunt ideale pentru astfel de momente, intrucat sunt calduroase si ofera reprezentantelor sexului frumos posibilitatea de a purta pe dedesubt chiar si rochii subtiri, fara maneci sau chiar cu spatele gol.

Intalniri de afaceri

Femeile isi doresc cu tot dinadinsul sa obtina respectul barbatilor, mai ales in lumea afacerilor. Pentru a-si atinge obiectivul, ele trebuie sa fie stapane pe situatie, increzatoare in fortele si cunostintele proprii, dar, in acelasi timp, trebuie sa aiba tinute care sa fie adaptate la situatia data. Asadar, hainele de blana pot fi purtate chiar si la intalnirile de afaceri, intrucat ajuta la crearea unei imagini puternice, fiind piese vestimentare create cu multa grija si croite pentru a se potrivi perfect celor care le imbraca.

Haina de blana dama, blana naturala de calitate | www.carolinadesign.ro

haina de blana dama

Dincolo de situatiile expuse mai sus, hainele realizate din blana, care se regasesc pe site-ul http://www.carolinadesign.ro/, pot fi purtate si la cine in restaurante de top, la opera sau chiar la birou. Online exista optiuni deosebite atat pentru tinere domnisoare, care inca sunt in cautarea unui stil personal, cat si pentru femei mature, care au deja un stil vestimentar elegant foarte bine conturat.