Trei motive pentru a alege un camin de batrani pentru cei dragi

camin de batrani

Nimeni nu isi doreste ca persoanele dragi aflate la o varsta inaintata sa se simta singure si sa considere ca sunt uitate de toata lumea. Asadar, in aceasta situatie, copiii si nepotii trebuie sa ia in calcul posibilitatea de a le duce la un azil de batrani Bucuresti.

Nevoia de companie

Orice persoana are nevoie sa simta ca este inconjurata de oameni dragi, iar aceasta dorinta este mult mai accentuata la persoanele in varsta, pentru ca incep sa experimenteze anxietatea. La azil de batrani Pipera, bunicii se simt confortabil, avand alaturi oameni de aceeasi varsta, cu care pot interactiona si cu care se pot intelege foarte bine. Ei pot desfasura activitati impreuna, isi pot impartasi experienta de viata si, practic, isi pot forma o a doua familie. Este foarte important ca persoanele in etate sa se simta integrate intr-o comunitate si, in acelasi timp sa faca lucruri care sa le stimuleze atat fizic, cat si psihic!

Asistenta medicala in permanenta

Daca ar sta acasa singuri, bunicii nu ar avea parte de ingrijirea medicala de care au nevoie. Atunci cand au probleme de sanatate, varstnicii trebuie sa ia tratamente la anumite ore, trebuie sa aiba un anumit tip de alimentatie si, de cele mai multe ori, cand sunt singuri uita sau incurca pastilele. Aici insa, asistentele si medicii se preocupa de toate aceste aspecte! Este vorba despre o echipa intreaga de specialisti care isi aloca timp si rabdare pentru cei cu care lucreaza. Toti cei din echipa de personal sunt constienti ca uneori pacientii pot fi dificili. Cu toate acestea, ii ingrijesc cu daruire si dragoste. Toate serviciile pot fi studiate pe site-ul https://azil-pentru-bunici.ro.

Curatenie si ingrijire

Persoanele in varsta merita sa locuiasca in cele mai bune conditii. In asezamantul de pe
Str. Erou Iancu Nicolae Nr. 22-24, personalul are grija ca mereu totul sa fie curat. Asternuturile sunt schimbate periodic, hainele oaspetilor sunt spalate, iar conditiile, in general sunt foarte bune, atat in interiorul cladirii, cat si in curte, acolo unde pacientii pot iesi pentru a se plimba sau pur si simplu pentru a petrece timp in aer liber.