fbpx

Traverse pentru poduri – Pamirco

Traverse pentru poduri

Compania Pamirco adauga la lista sa de produse traverse pentru poduri. Cunoscuta pentru productia de traverse de cale ferata –  wooden railway sleepers  – Pamirco isi extinde productia de traverse pentru a fi utilizate pentru poduri.

Clientii Pamirco vin din piata interna, dar si din piata internationala. Cererea pentru produsele fabricate din lemn de esenta tare a crescut in ultimii ani. Pamirco raspunde cresterii  de clienti  dispusi sa cumpere produsele fabricate in Romania.

Firma Pamirco produce  traverse de cale ferata  conform SR EN 13145 + A1:2012 pentru orice tip de ecartament. Traversele pentru poduri respecta aceleasi autorizatii si conditii legale. De-a lungul anilor Pamirco si-a format legaturi puternice cu piata externa in tari precum: Egipt, Turcia, Japonia, Slovenia, Ungaria, Serbia, Anglia, Olanda, Belgia si Germania.

Traverse pentru poduri catre piata internationala

Piata internationala este locul de vanzare al unui numar mare de traverse. Indiferent de modelul solicitat de clienti firmele din Romania raspund pozitiv cererii. Pamirco este o firma romaneasca care lucreaza cu piata internationala de 16 ani.

Traversele produse de Pamirco folosite la poduri, la cale ferata, la macazuri si incrucisari. Orice element necesar constructiei de cale ferata poate fi produs de compania Pamirco la standard inalt.

Pamirco produce traverse pentru poduri folosind exclusiv lemn de esenta tare. Fagul si stejarul sunt tipurile de lemn folosite in productia traverselor. Aceste traverse pentru poduri produse de Pamirco sunt impregnate cu creozot de calitate superioara prin metoda Vid – Presiune. Creozotul folosit de firma Pamirco pentru productia de traverse pentru poduri se numeste WEI-Tip C.

Despre Pamirco – traverse cale ferata

Compania Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului.

Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email:[email protected]

Adresa:Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

 

 

Traverse pentru poduri