Traverse de cale ferata din Timis, Mănăştiur

traverse de cale ferata

Pamirco este o companie din Romania care a crescut de-a lungul anilor in apreciere din partea clientilor internationali. Cunoscuta ca fiind o companie ce urmeaza traditia Fabricii de Cherestea din Manastiur, Pamirco se dedica productiei de traverse de cale ferata.

Experienta acumulata in cei peste 16 ani de activitate in acest domeniu, face ca Pamirco sa ofere cele mai calitative traverse de cale ferata. Specializarea companiei este de prelucrare a lemnului, asadar pe langa traversele de cale ferata firma mai ofera si produse pentru industria constructoare de mobile.

Aparatura moderna pentru prelucrarea lemnului

Lemnul de esenta tare este un material pretios si trebuie prelucrat cu atentie. Pamirco intelege valoarea acestui material si a investit in echipamente moderne pentru prelucrarea lemnului si producerea de traverse de cale ferata.

Serviciile folosite de firma de prelucrare a lemnului sunt aburirea, impregnarea si uscarea artificiala. Impregnarea lemnului se face in cele mai moderne moduri, firma lucrand la o capacitate de 40 M3/24 ore. De asemenea, capacitatea de uscare artificială a lemnului in cazul firmei Pamirci este de 300 M3/ciclu şi se realizează în 6 uscătoare de ultimă generaţie. Procesul de aburire se realizeaza intr-un aburitor modern cu capacitatea de aburire de 40 M3/24 ore.

Pamirco – traverse lemn pentru cale ferata

Compania Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului.

Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: office@pamirco.com

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831