fbpx

Traverse de cale ferata de la firma Pamirco

traversa de lemn

Constructia pentru traverse de cale ferata detine caracteristici esentiale de prelucrare a materialului si de alegerea eficienta a acestuia, din acest motiv este important sa apelezi la un producator de incredere.

Railway Sleepers – traverse de calitate superioara

In Romania, industria traverselor de cale ferata se invarte in jurul unor materiale diferite, concepute diferit si detinatoare de caracteristici particulare sau colective. Cele mai des intalnite materiale sunt betonul, fierul,plasticul si lemnul.

Cel din urma material este cel des folosit in Romania cat si in alte tari pentru care lemnul este unul dintre cele mai benefice materiale pentru constructiile cailor ferate. Pamirco Manastiur este unul din producatorii renumiti din Romania care duc mai departe traditia fabricii de cherestea, avand o experienta de peste 16 ani in prelucrarea lemnului.

Experienta acumulata in acesti ani de munca, face din Pamirco unul din brand-urile cele mai apreciate la nivel national cat si international unde lemnul este materialul dorit pentru caile ferate. Cele mai multe tari detinatoare de traverse lemn Pamirco sunt Egiptul, Turcia, Germania, Serbia, Ungaria, Japonia, Olanda, Belgia si multe altele printre care si Romania.

Pamirco este un producator prompt pentru toti cei care cauta produse de calitate superioara, prelucrate corect pentru a da randamentul necesar in constructiile cailor ferate.

Traverse de cale ferata Pamirco – lemnul ca material de baza

Spre deosebire de inovarea constanta a materialelor pentru constructia de railway sleepers-traverse pentru caile ferate, lemnul,material prelucrat din timpuri este inca unul dintre cele mai eficiente materiale pe care Pamirco se bazeaza in constructiile sale.

Cu toate acestea nu orice specie de lemn ofera mentenanta necesara cailor ferate, multi producatori aleg inclusiv prelucrarea lemnului de esenta moale care din nefericire nu are puterea potrivita, asadar se risca distrugerea prematura a acestuia. Cei de la Pamirco realizeaza fiecare traversa in parte din lemn de esenta tare, luand speciile cele mai puternice din aceasta categorie : fagul si stejarul. Modul de lucru si prelucrare nu este intocmai unul simplu si usor avand la baza aceste materiale tari, insa cu pregatirea si experienta necesara, calitatea va domina produsul finit.

Materialul lemnos este considerat cel mai rezistent si durabil material ales pentru astfel de constructii exterioare asupra carora se abat diferiti factori externi. Fiind de structura organica si naturala, lemnul se lupta constant cu factorii naturali si biologici, avand o perioada mai lunga de viata. Rezistenta ii ofera posibilitatea mentinerii cu usurinta a greutatii transportului feroviar fara a fi usor distructibil. Siguranta este caracteristica esentiala a lemnului pe care o ofera cailor ferate cat si stabilitatea.

Traverse de cale ferata – diversificate si preferentiale

Pamirco este o fabrica ce tine constant la clienti si la produsele pe care le prelucreaza pentru acestia, din acest motiv la ei veti gasi produse variate si produse realizate in functie de preferintele fiecarui consumator in parte. Pe langa panourile asamblate si cheresteaua tivita/netivita, Pamirco fabrica cele mai cunoscute tipuri de traverse: traverse pentru cale ferata normale,traverse folosite la macazuri si incrucisari si traverse pentru poduri.

In cazul in care se necesita din partea clientului prelucrarea traverselor pentru roluri speciale precum : absorbita de vibratii, elasticitate sau izolarea locuitorilor din zonele adiacente, Pamirco este unul din producatorii care va pot construi aceste tipuri de traverse .

Pe langa varietatile mentionate mai sus, Pamirco Manastiur accepta si prelucrare de produse la preferintele clientului. Astfel, orice produs fabricabil din material lemnos care intra in compozitia cailor ferate poate fi comandat si fabricat la acest producator.

Pamirco este un furnizor si producator complet de servicii de prelucrare a lemnului realizand diverse traverse pentru caile ferate cat si alte produse esentiale care alcatuiesc aceasta constructie. Fiecare produs in parte este realizat cu ajutorul unor aparate moderne de ultima generatie care sa duca la calitatea eficienta de la finalul rezultatului.

Railway sleepers – traverse rezistente si durabile

Traversele de cale ferata sunt piesa de rezistenta a acestor constructii, asadar este necesara prelucrarea lor eficienta si corecta cat si alegerea unui material puternic care sa mentina stabila greutatea transportului feroviar.

Pamirco Manastiur detine o experienta de peste 16 ani si oameni profesionisti in prelucrarea lemnului si in prelungirea vietii acestuia, motiv pentru care toate produsele fabricate de catre acestia indeplinesc gradul de siguranta, rezistanta si durabilitate necesar in constructia cailor ferate.

Intra pe site-ul acestora si comanda orice produs doresti fabricat din lemn de esenta tare si component constructiilor de cai ferate.