Traveler.ro a lansat topul celor mai râvnite destinații de vacanță pentru vara anului 2019

Traveler - destinatii de top

Traveler.ro, portalul care pune la dispoziția cititorilor săi ponturi pentru vacanțe memorabile în orice colț al lumii, a lansat topul oficial al celor mai râvnite destinații de vacanță pentru vara anului 2019, locații care vor fi extrem de căutate de români la agențiile de turism, în cadrul târgurilor specializate, dar și de către turiștii care aleg să călătorească individual.

Realizatorii Traveler.ro și-au transformat dragostea pentru călătorii într-un ghid turistic online, oferind românilor informațiile necesare pentru planificarea unor vacanțe memorabile în orice colț al lumii. Articolele detaliate pe subiecte de actualitate și informative sar în ajutorul turiștilor care își doresc să afle care sunt cele mai bune unități de cazare, restaurante și obiective de vizitat.

Pentru vara anului 2019, Traveler.ro a realizat un top al celor mai râvnite destinații de vacanță. Conform studiului demarat de Traveler.ro, anul acesta românii sunt în căutare de destinații exotice, aceștia fiind pregătiți să aloce un buget mai mare în comparație cu anul trecut pentru a avea parte de vacanța la care visează.

,,Nu mare ne-a fost uimirea când am pus cap la cap rezultate și am constatat că românii tânjesc după o vacanță exotică, la mare îndepărtare de casă. Sunt dispuși să plătească o sumă mai mare pentru concediile lor dacă au ocazia să se simtă conectați cu natura, experiența de safari fiind cea mai solicitată în acest an. Ne bucurăm să vedem acest lucru deoarece este important să cunoaștem cât mai multe culturi, iar dorința aceasta a românilor de a călători crește de la o zi la alta.” a declarat cu entuziasm un redactor Traveler.ro.

Printre cele mai râvnite destinații de vacanță pentru acest an, românii își doresc să cutreiere locuri cu peisaje senzaționale precum Caraibe, Zanzibar, Sri Lanka și Mauritius. Asia și Africa devin astfel cele mai dorite destinații anul acesta, ambele continente oferind o varietate culturală impresionantă și experiențe spectaculoase. Românii își doresc să se bucure de minunățiile naturii și să experimenteze cel puțin o dată în viața un safari în junglă. Astfel de destinații sunt costisitoare în comparație cu cele din Europa, dar reprezentanții Traveler.ro susțin că planificarea din timp, alături de urmărirea celor mai bune oferte pe care și ei le vor publica pe site, garantează economii considerabile în bugetul dedicat vacanțelor.

Despre Traveler.ro

Traveler.ro este cea mai bună sursă de informare pentru românii de pretutindeni care doresc să își planifice o vacanță de vis. Platforma online pune la dispoziție ponturi de călătorie, cele mai noi modificări ale regulilor de zbor, topuri cu obiective turistice și toate informațiile necesare pentru o vacanță în România sau în afara țării.

Website: www.traveler.ro

Email: contact@traveler.ro