Tratarea lemnului de catre specialisti, pentru scari interioare de exceptie

www.dippanels.ro

Daca ideea de a opta pentru scari interioare din lemn masiv se doreste a fi pusa in practica, atunci expertii vin nu doar cu solutii pentru acestea, ci si cu servicii ce vizeaza tratarea lemnului pentru rezultate de exceptie. Cu siguranta ca fiecare va dori ca treptele de lemn sa fie rezistente si durabile. Pentru asta, specialistii Dip Panels recomanda tratarea experta, adica prin intermediul unor solutii corespunzatoare.

Dip Panels se ocupa cu astfel de lucrari, fiind unul dintre producatorii unor structuri, respectiv scari interioare durabile. Este ceea ce cauta publicul larg, iar diversitatea optiunilor si echitabilitatea preturilor claseaza acest nume in top. Iata care sunt cateva dintre mentiunile pe care acesti specialisti le fac cu privire la tratarea lemnului ce se va finaliza in scari interioare moderne.

Tratarea lemnului – etapa esentiala in realizarea scarilor interioare

Tratarea dicteaza durata de viata a scarilor. Lacurile sunt cunoscute ca fiind solutia cea mai raspandita la nivel de tara. Cu toate acestea, tot mai frecvent sunt solicitate tratamentele cu finisaj de ulei. Acesta ofera un grad mai mare de protectie lemnului. Potrivit experilor despre care cei interesati pot afla mai multe pe www.dippanels.ro, constituie o alternativa si pentru ca are o capacitate sporita de a evidentia fibrele naturale ale materialului lemnos.

Despre aplicarea lacului, respectiv a uleiului si actiunea lor, trebuie stiut ca are efect pana in profunzimea fibrei. Este o recomandare pentru ca echilibreaza umiditatea, indiferent de grosimea pe care o au treptele. Se orienteaza spre lacuri cei care doresc sa asigure un nivel optim de protectie, prin faptul ca se creeaza o pelicula la suprafata lor.

Www.Dippanels.ro are in vedere pulverizarea lacului/a uleiului cu pistolul special conceput in acest sens. Constituie un proces delicat, dar sigur si de efect. De preferat este a aplica trei stratudi de lac pentru rezistenta sporita. De asemenea este o recomandare a opta pentru acele lacuri care prezinta proprietati mecanice, mai ales in cazul scarilor interioare. Este calea de a proteja materialul lemnos de conditiile ambientale, respectiv de a amana deformarile si fisurile.

In fine, detalii complete cu privire la acest subiect le pot oferi doritorilor specialistii www.DipPanels.ro, alaturi de alte informatii cu privire la scarile interioare, proiectarea si realizarea lor pentru o utilizare sigura si de durata.