Tratamentul intensiv pentru calcaie cu ulei de argan de la Gerocossen

A venit toamna, iar acest lucru inseamna, printre altele, ca trebuie sa ne pregatim sa ne ingrijim pielea. Unul din locurile sensibile este calcaiul. Vara, cand am umblat in slapi sau sandale, nisipul plajei, dar si praful oraselor si-au pus amprenta asupra calcaielor noastre, inasprindu-le pielea, erodandu-le sau provocandu-le chiar mici crapaturi. De asemenea, trecerea la sosete, ciorapi si pantofi, este o alta schimbare care unora le poate dauna la nivelul talpii si al calcaielor. Este cazul, de pilda, al celor carora le transpira picioarele foarte mult. Desigur, unii oameni sunt mai sensibili decat altii la nivelul calcaielor. Acestea pot suferi la orice varsta. In cazurile severe, se poate ajunge la piele intarita, ingrosata, aspra sau la piele foarte crapata, care poate insemna si sangerare sau infectii. Insa chiar si oamenii care nu au asemenea probleme pot ajunge sa aiba calcaie cu piele prea uscata, iar acest lucru cere un tratament, pentru a nu se ajunge la pete rosii, la mancarimi, la crapaturi sau mai rau, la disconfort si durere cauzate de mici sangerari.
Pentru a evita asemenea neplaceri, este bine sa ne alegem, din timp, o crema potrivita, de calitate, eficienta. Iar Gerocossen ne surprinde placut, in aceasta toamna, cu inca o noutate: Tratamentul intensiv pentru calcaie, cu ulei de argan. Acesta se adauga produselor din gama Argan Line, lansata de curand de Gerocossen.
Noul produs Gerocossen este o crema obtinuta pe baza unei formule emoliente si hidratante, fiind destinata calcaielor cu piele aspra si crapata. Produsul este imbogatit cu ulei de argan si cu uree, pentru a avea un efect de inmuiere a pielii aspre cat mai bun. Dupa aplicarea cremei, pielea calcaiului ramane moale si catifelata. Tratamentul intensiv pentru calcaie, cu ulei de argan contine si pantenol, pentru o hidratare optima a pielii. Crema se absoarbe rapid in piele si nu este grasa. Modul de utilizare este simplu: se aplica pe calcai si se maseaza usor pana la absorbirea completa.
Tratamentul intensiv pentru calcaie Gerocossen Argan Line este testat dermatologic si nu contine parabeni. Il gasiti in magazine in flacoane de 150 ml, la pretul de 20 de lei.