Tratament pete pigmentare Gamarde

Din cauza expunerii la soare adeseori apar pete pigmentare pe fata, decolteu, antebrate sau podul palmelor. Petele pigmentare pot aparea de asemenea in cazul dereglarilor hormonale (in timpul maturizarii, menopauzei, sarcinii, anticonceptiei), inflamatiilor pielii sau se pot intensifica cu varsta.
Petele pigmentare sunt rezultatul dereglarilor in procesul de productie a melaninei si pot aparea si sub influenta factorilor de reglare a functionarii celulelor epidermice.
Tratamentul pentru pete pigmentare White Effect de la Gamarde propune tratamente cotidiene care reduc si inhiba producerea de melanina. Complexul de albire Gamarde White Effect (GWE) este de origine vegetala si are ca tinta petele pigmentare. Dupa o folosire sustinuta a produselor care contin complexul GWE petele brune si alte defecte pigmentare se estompeaza vizibil, tenul este mai curat uniform si radios.
EFICACITATE DOVEDITA
Piele mai stralucitoare cu pana la 81%
Defecte pigmentare atenuate cu pana la 85%*
Testat dermatologic
Fara continut de factori alergenici
Tratamentul pentru pete pigmentare White Effect poate fi folosit nu numai pentru petele pigmentare de pe fata, dar si pentru acelea din zona decolteului, spatelui, palmelor si in alte zone depigmentate.
Aplicati tratamentul zilnic,dimineata si seara pe zonele depigmentate. In timpul folosirii cremei si timp de 10 saptamani dupa tratament se recomanda evitarea expunerii prelungite la soare.
O alta avertizare pe care ar trebui sa o luati in considerare atunci cand va confruntati cu petele pigmentare este efectul medicamentelor fotosensibilizate asupra pielii. Unele antibiotice, medicamente anxiolitice, antiinflamatorii, somnifere, antidepresive, diuretice sau medicamente hormonale pot favoriza aparitia petelor maronii, motiv pentru care recomand protectie suplimentara pe perioada urmarii tratamentului.
Pentru a scapa de hiperpigmentarile existente, Gamarde va propuneun tratament complet destinat eliminarii discoloratiilor pielii. Pe langa efectul targetat asupra imperfectiunilor, acestea au rolul de a exfolia gentil si a conferi luminozitate chipului, de a netezi textura pielii si a hidrata in profunzime.
Tratamentul pentru pete pigmentare Gamarde: lotiune pentru pete pigmentare, ser pentru pete pigmentare, crema pentru pete pigmentare de zi, crema pentru pete pigmentare de noapte, masca pentru pete pigmentare, gomaj pentru pete pigmentare