Transport hotel aeroport – de la aeroport acasa !

Transport hotel aeroport este un transport ieftin și fiabil în comun de la aeroport. De asemenea, oferim servicii de transfer public cu autobuzul la centrul orașului pentru cei care călătoresc cu un buget limitat. Rezervarea transferului online de transfer este un proces foarte simplu și durează mai puțin de câteva minute.

Nu trebuie să plătiți sau să vă faceți griji cu privire la taxele de anulare dacă plătiți online, în cazul în care vă pierdeți sau vă schimbați zborul; cu termenii și condițiile noastre generoase, puteți avea întotdeauna liniște că vom acorda o rambursare completă fără întrebări.

Compania noastra si-a inceput calatoria cu doar cateva vehicule. Dar de atunci am crescut, iar acum oferim transferuri de la aeroport, transferuri ieftine și servicii luxoase de limuzină. De fapt, suntem acum liderii transferurilor de aeroport pe aeroport- pentru asta, avem doar clienții noștri să-i mulțumească pentru că ne-au încredere în viața noastră. Cu fiecare transfer de transfer pe care îl furnizăm punem la dispozitie prin Transportul hotel aeroport:

Un șofer cu experiență în limba engleză

Suport 24/7

Hărți tipărite gratuite și ghiduri

Confirmare instantanee a rezervării

Alegerea plății prin numerar sau prin card de credit (online sau pentru conducătorul auto)

Garanția de returnare a banilor, dacă nu sunteți mulțumit în totalitate

Flota

Flota noastra de vehicule cuprinde de la Transportul hotel aeroport in special microbuze care pot necesita pana la opt pasageri. Vehiculele sunt confortabile, cu aer condiționat și pentru nefumători și sunt mereu în stare tehnică perfectă.

Timp de calatorie

Transport hotel aeroport este asigurat non-stop. Dacă sunteți singurul care comandă transportul la o anumită oră, vă vom conduce direct la destinație fără opriri; în acest caz, transferul la centrul orașului durează aproximativ 30 de minute.

În cazul grupurilor mici, am putea oferi și un serviciu de transfer într-un vehicul obișnuit, în loc de un microbuz. Mai multe grupuri de pasageri pot partaja și microbuzul, în care transferul poate dura până la o oră, deoarece ar putea exista mai multe opriri pe drum.

Garanția celei mai mici prețuri

Un preț fix pentru Transportul hotel aeroport. Garantăm cele mai mici prețuri pentru transportul în comun. Dacă găsiți un preț mai mic pentru același serviciu, trimiteți-ne un e-mail și vă vom ajusta prețul. Transportul unui pachet standard de două bagaje este inclus în tarif; în cazul bagajelor suplimentare sau al bagajelor exagerate (de ex. biciclete), vă sugerăm să comandați un transfer privat.

Sosire

Odată ce ajungeți la aeroportul, șoferul vă va aștepta în interiorul sălii de sosire. Pentru a vă recunoaște șoferul, șoferul dvs. va ține o carte cu numele dvs. și sigla companiei noastre. În cazul în care mai mulți pasageri vor programa transportul în același timp, este posibil ca numele dvs. să fie însoțit de alte nume, prin urmare vă rugăm să acordați o atenție deosebită.

Minibusul de transfer pleacă odată ce toți pasagerii de la anumite zboruri sunt adunați, dar cu un maxim de așteptare de 30 de minute. În cazul în care nu ați apărut până la 45 de minute după ce zborul dvs. a aterizat, vom încerca să vă sunăm și să vă anunțăm că ați putea fi pus pe următorul autobuz de transfer, pe măsură ce acesta pleacă.

Plecare

Când rezervați transportul către aeroport, nu putem garanta un timp exact de preluare. Șoferul vă va prelua cu 15 minute înainte sau după ora solicitată. Prin urmare, este necesar să fiți gata să plecați de la hotelul dvs. cu cel puțin 15 minute în avans și să fiți pregătit pentru posibilitatea ca șoferul să ajungă până la 15 minute cu întârziere.