fbpx

Transportul de utilaje pe trailer: un mod sigur de eficientizare a lucrarilor

In domeniul transportului agabaritic este important ca fiecare manevra sa fie facuta in conditii depline de siguranta si profesionalism pentru efectuarea eficienta a transporturilor de containere sau utilaje grele. Fiecare constructie este dusa la bun sfarsit datorita mijloacelor de transport si a utilajelor necesare, astfel incat este nevoie de un serviciu complet care sa ofere promtitudine si o varietate avantajoasa de optiuni in vederea inchirierii unor utilaje pentru lucrari de santier.

La baza unor astfel de mobilizari se afla, de cele mai multe ori, ceea ce in domeniu se numeste transport pe trailer, serviciu care asigura masinariile si materialele necesare la timp, aduse la destinatie in maxima siguranta. Compania S.C Lucru cu Utilaje S.R.L pune la dispozitie clientilor sai un trailer Volvo, completand parcul auto cu utilaje de agabarit pentru toate cerintele.

Acest mijloc poate sa transporte atat utilaje grele, cat si containere de mari dimensiuni, fiind dotat cu 24 de rampi si masurand 2.5×12 metri. Oferta vine ca raspuns la nevoia clientilor de a asigura materialele necesare pe santierul de lucru intr-un timp util si intr-un numar cat mai mare, urmarind astfel o economie considerabila de resurse.

Societatea ofera acest serviciu pe intreg teritoriul judetului Constanta, in vederea inchirierii si folosirii transportului pe trailer pe o anumita perioada de timp. Costurile sunt estimate prin completarea unui formular online si in functie de nevoile fiecarui client, oferta pretandu-se aproape pentru orice tip de lucrari din domeniul constructiilor.

Transportul utilajelor este asigurat printr-un trailer Volvo modern, care poate fi vizionat in parcul auto pe care compania il detine in Constanta. De asemenea, fiecare client care vrea sa apeleze la acest serviciu este insotit de personalul cu experienta in domeniu, care ii poate furniza informatiile necesare si consultanta pentru solicitarea acestui tip de transport.

Este vorba despre un camion cu macara pentru a asigura deplasarea unor marfuri de gabarit foarte mare sau a containerelor, care astfel, pot fi trimise in deplina siguranta si in timp eficient la adresa de destinatie. Asadar, acest serviciu de transport pe trailer preintampina nevoia clientilor de rezultate eficiente si randament, oferind un utilaj de transport agabaritic dotat complet pentru orice tip de lucrare sau solicitare.

De asemenea, fiecare client se poate bucura de flexibilitatea companiei in ceea ce priveste negocierea costurilor in functie de nevoile personalizate a acestuia, in special de perioada de inchiriere necesara finalizarii cu succes a lucrarilor.

In oferta companiei sunt incluse numeroase metode de transport pentru diverse lucrari industriale, iar parcul de utilaje dispune si de miniexcavatoare, buldoexcavatoare, autobetoniere, forklift-uri, autocamioane cu macara, incarcator frontal si alte asemenea utilaje, toate disponibile pentru inchiriere pe perioade lungi de timp.