Transport Persoane Germania

24 iunie 2016

transport de persoane germania

Transport persoane germania

Calatoria cu autocarul poate fi cea mai buna solutie atunci cand distantele nu sunt extrem de mari. Bulgaria, Grecia sau chiar Turcia pot fi vizitate cu acest mijloc de transport fara mari probleme. In general, daca durata drumului depaseste 20 de ore — ganditi-va serios la alegerea facuta. Interesati-va in primul rand de clasificarea autocarului — numarul de stele — , perioada in care veti calatori (ziua sau noaptea) si opririle mentionate in program.Pret transport persoane Germania: sub pretul pietei + reducere substantiala pentru cei din Romania. Pretul pentru transport persoane Germania si colete in si din Germania: totul garantat sub pretul pietei!

Aveti conditii excelente pentru orice cursa viitoare de transport persoane Germania, efectuata prin siteul nostru, din Romania in Germania sau retur, completand formularul!

Pentru mai multe informatii sau rezervari transport persoane Germania:

Germania
Germania (Republica Federala Germania) este un stat in Europa Centrala cu o suprafata totala a teritoriului de peste 350.000 km patrati. Capitala Germaniei este Berlin
Orasele Germaniei se remarca prin atmosfera vibranta, istoria de sute de ani perfect imbinata cu prezentul si diversitatea culturala. Toate acestea sunt un magnet pentru orice vizitator in cautare de istorie, shopping, arhitectura vizionara si manifestari artistice.

iNFORMATII BAGAJE GERMANIA

1. Se admit gratuit la transport douã bagaje/persoanã, în limita a 50 kg, bagaje care se înregistreazã şi sunt depuse în compartimentul de bagaje sau în remorca autocarului, şi un bagaj de mânã, în limita a 5 kg (conţinând bunuri strict necesare cãlãtoriei alimente, medicamente) în autocar.

2.În cazul în care greutatea celor două bagaje admise gratuit la transport depãşeşte limita admisã, excedentul de greutate se taxeazã cu 1 EUR/kg. Fiecare bagaj înregistrat suplimentar se taxeazã cu 1EUR/kg.

3. În cazul în care pasagerul deţine trei sau mai multe bagaje înregistrate, cel de al treilea bagaj şi urmatoarele, vor fi taxate cu 1 EUR/kg), chiar dacã cele douã bagaje gratuite nu depãşesc greutatea maximã admisã de 50 kg.

De asemenea Viotur efectueaza transport persoane romania anglia !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram