Transport hotel aeroport – simplu si rapid !

Transferul catre aeroport se face, practic, prin rezervare, in functie de ora de zbor. Este un serviciu care asigura un plus de siguranta calatoriei tale si elimina neplacerile pe care le aduc schimbul de mijloace de transport cu bagajele de calatorie, timpul pierdut prin statii intermediare si orice alte elemente neprevazute pot aparea pe drum. In plus, e destul de greu sa planifici plecarea de acasa atunci cand depinzi de taxi pana la tren sau autocar, de mersul trenurilor, apoi de alte legaturi din gara la aeroport.

Serviciul pe care il pune la dispozitie transfer hotel aeroport garanteaza confortul calatoriei catre aeroport intr-un timp pe care l-ai petrece si daca ai conduce masina personala. Pe ambele rute sunt cateva locatii intermediare, dar care nu afecteaza timpul calatoriei. Preluarea calatorilor se face rapid, totul este pe baza de rezervare.

Mijloacele moderne de transport pe care le detinem sunt concepute special pentru transportul de calatori de tip shuttle bus. Microbuzele si autocarele noastre sunt autoturisme de ultima generatie, au un grad ridicat de siguranta si confort, au un spatiu generos intre scaune, un spatiu incapator pentru bagaje, sunt dotate cu sistem audio-video, aer conditionat si clima.

Pentru cei care doresc sa mearga impreuna cu familia sau prietenii, avem variante de transport privat (cu sofer) sau inchiriere de microbuze, autoturisme ori autocare, fie pentru transferul catre aeroport, fie catre alte destinatii din Romania. Serviciul de transport hotel aeroport este disponibil oriunde in tara si se adreseaza inclusiv companiilor, persoanelor fizice care doresc diferite tipuri de calatorii, transferuri catre sau dinspre aeroport pentru clienti, angajati, parteneri.

Daca doriti un transfer spre aeroport sau spre hotel in cele mai sigure conditii, cu masini echipate modern si soferi experimentati, manierati, cunoscatori de limba engleza, un avantaj pentru dumneavoastra in cazul in care asteptati „musafiri” din strainatate, va invitam sa apelati la serviiciile noastre de transport hotel aeroport.

Cu transport hotel aeroport scapati de stresul de a cauta un mijloc de transport de la aeroport, dupa un zbor obositor, unde riscati sa dati peste un sofer nepoliticos. Soferii nostri fiind recunoscuti pentru comportamentul lor manierat.

Compania noastra va sta la dispozitie cu o flota de autovehicule moderne si soferi cu o vasta experienta, pentru ca dumneavoastra sa ajungeti la hotel sau aeroport in cele mai confortabile si sigure conditii posibile.

Toate autovehiculele sunt intretinute atat pe interior cat si pe exterior, imaginea fiind un criteriu foarte important atat pentru noi cat si pentru dumneavoastra, toate masinile au verificarile periodice efectuate, licente de transport, asigurare de calatori si bagaje, astfel incat preocuparea dumneavoastra sa fie doar intampinarea prietenilor.

Garantam confidentialitate si discretie cand vine vorba de clientii nostri. Oferta de pret este personalizabila, asa ca, va puteti baza pe faptul ca veti obtine un pret foarte avantajos.

Găsiți drumul spre hotelul dvs. cu firma noastra. Indiferent dacă ajungeți sau plecați de la aeroportul destinației dvs. de vacanță, rezervarea unui transfer de la aeroport asigură o experiență fără probleme .

Transferurile de sosire și plecare către aeroporturile principale, funcționează 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.