fbpx

Transport de acasa la aeroport si retur

Cand vrei sa pleci in vacanta sau in interes de servicil cu avionul este bine sa iti asigur o calatorie pana la aeroport in cele mai bune conditii. La Global Auto Travel ai cel mai bun pret de pe piata, masini foarte sigure si care ofera confort maxim, plus transfer Constanta Otopeni rapid si eficient.  Va oferim transferuri in conditii ideale de siguranta, confort si punctualitate din Constanta catre aeroportul Otopeni si retur.

Chiar daca optiunile tale pentru a ajunge la aeroport sunt nenumarate, cel mai sigur, mai eficient si mai la indemana este transferul Constanta aeroport Otopeni, cu microbuzele de la Global Auto Travel. Poti alege, de asemenea si transferul privat, cu una din limuzinele noastre cu sofer personal, care desigur ofera mai mult confort, fiind dedicat persoanelor ce nu doresc sa calatoreasca cu microbuzul.

Compania detine o flota proprie de microbuze, van-uri si limousine de lux pentru transportul privat, dar si pentru transportul in comun. Sunati pentru o programare si totul este rezolvat, noi va preluam din fata locuintei voastre si va lasam fix in fata aeroportului Otopeni si retur.