Transport aeroport confortabil si in siguranta

Global Auto Travel este o companie de transport persoane din Constanta care si-a propus, inca de la inceput, sa acopere nevoia oamenilor de a calatori confortabil si in siguranta.

Serviciile Global Auto Travel sunt dedicate zonei de transport persoane in orice zona a tarii, dar, mai mult, pe ruta Constanta – aeroport Otopeni.

Constanta neavand un aeroport civil functional, cel mai apropiat aeroport fiind aeroportul Otopeni, constantenii erau nevoiti sa parcurga distanta Constanta – Bucuresti ori de cate ori zburau in afara tarii, in vacanta sau in interes de serviciu ori business. Si asta de mai multe ori pe an, chiar lunar. Problema nu ar fi fost neaparat sofatul pana la aeroport, cat imposibilitatea de a gara masina personala la destinatie, intr-un spatiu sigur si fara costuri mari.

Global Auto Travel, companie de transport cu experienta in domeniu, a inteles imediat ca este o nevoie de transport neacoperita si, totodata, o piata de dezvoltat. Si-a marit flota de masini de transport, si-a facut o echipa de conducatori auto responsabili si cu experienta si a pornit la drum.

Acum, Global se bucura de clienti fideli, oameni care calatoresc frecvent in strainatate cu avionul. Cei mai multi care apeleaza la serviciul de transfer Constanta – aeroport Otopeni si retur sunt oameni care muncesc in afara tarii, cel mai adesea, navigatori, si oameni de business, care prefera confortul transportului privat.

Transferul Constanta – Otopeni fiind cel mai uzual serviciu al companiei, cursele sunt zilnice, cu rezervare, iar conditiile de drum sunt din cele mai bune. Transportul se efectueaza cu minibus-uri sau limusine din fata locuintei si pana la aeroport si retur. Toate detaliile referitoare la rezervari le gasiti accesand website-ul nostru.