Transformă-ți baia într-un spațiu vast cu aceste trucuri de amenajare

9 iulie 2024
Autor:
KAIZEN DIGITAL

Te-ai săturat de baia ta mică și aglomerată? Ești în căutarea unor soluții ingenioase pentru a mări vizual spațiul? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit. În acest articol, îți vom prezenta câteva trucuri de amenajare a băii care te vor ajuta să transformi această încăpere într-un spațiu aerisit și plăcut.

Utilizează culori deschise

Primul truc pe care îl poți încerca este utilizarea culorilor deschise. Acestea au capacitatea de a face o încăpere să pară mai mare decât este în realitate. De exemplu, poți alege să vopsești pereții într-o nuanță de alb sau bej deschis. De asemenea, poți opta pentru gresie și faianță în culori deschise.

Optează pentru lavoare baie compacte

Un alt truc pe care îl poți încerca este să alegi lavoare baie de dimensiuni reduse. Acestea ocupă mai puțin spațiu și pot face baia să pară mai mare. În plus, există multe modele de lavoare baie care sunt nu numai compacte, dar și foarte elegante, astfel încât nu va trebui să faci compromisuri în ceea ce privește stilul.

Alege baterii baie montate pe perete

Montajul pe perete a unor baterii baie reprezintă o altă soluție excelentă pentru a economisi spațiu. Acestea nu numai că ocupă mai puțin spațiu, dar adaugă și un plus de stil încăperii. În plus, bateriile baie montate pe perete sunt foarte practice, deoarece permit curățarea mai ușoară a zonei de sub chiuvetă.

Optimizează spațiul de depozitare

Un alt aspect important în amenajarea unei băi mici este optimizarea spațiului de depozitare. Alege dulapuri suspendate sau rafturi deschise pentru a depozita prosoapele, produsele de igienă și alte obiecte necesare în baie. De asemenea, poți utiliza coșuri sau cutii de depozitare pentru a menține ordinea.

Utilizează oglinzi mari

Oglinzile mari pot face minuni într-o baie mică. Acestea reflectă lumina și creează iluzia unui spațiu mai mare. Poți alege o oglindă mare pentru peretele de deasupra chiuvetei sau poți opta pentru mai multe oglinzi mici, dispuse strategic pe pereți.

Instalează o cabină de duș transparentă

O cabină de duș transparentă poate face o baie mică să pară mai mare. Aceasta permite vizualizarea întregului spațiu, fără a împărți baia în zone separate. În plus, cabinele de duș transparente sunt foarte moderne și adaugă un plus de stil oricărei băi.

Există multe trucuri pe care le poți încerca pentru a mări vizual spațiul în baia ta. Fie că alegi să utilizezi culori deschise, să optezi pentru lavoare baie compacte sau să instalezi o cabină de duș transparentă, cu siguranță vei reuși să transformi baia ta într-un spațiu vast și plăcut.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram