Transferul de bani o necesitate din ce in ce mai mare

Cu totii folosim bani, deoarece banul este elementul central al societatii noastre. O buna parte dintre noi insa, nu mai foloseste bani fizici, ci bani electronici. Avantajele platilor cu cardul, prin transfer bancar sau prin transfer online sunt cat se poate de evidente, fiind eliminat orice risc de a pierde sau de a-ti fi furati banii.

Problema apare in momentul in care trebuie sa alegi o solutie prin care sa faci platile sau sa transferi bani online. Exista bancile, insa acestea pot sa aduca neplaceri, cum ar fi transferurile intinse pe o durata mare de timp sau necesitatea unei deplasari pana la ghiseu, sau exista solutiile de plata online, cum ar fi Prioripay sau PayPal, care aduc o multime de avantaje.

 

Care sunt motivele pentru care PrioriPay este o solutie mai buna decat o solutie bancara?

 

  • Contul se deschide online, in doar cateva minute. Primul motiv este reprezentat de simplitatea cu care poti sa iti deschizi un cont. Ai nevoie de datele personale si de cateva minute la dispozitie, iar contul este creat. Partea cu adevarat frumoasa este faptul ca imediat ce ti-ai creat contul il poti alimenta cu bani si poti incepe sa faci plati.

  • Transferurile se fac instant, indiferent de ora. In cazul in care faci un transfer bancar, acesta poate sa dureze cateva zile bune. In cazul unui transfer PrioriPay, durata nu depaseste cateva secunde. Practic, banii trimisi dintr-un cont PrioriPay in altul ajung instant.

  • Exista flexibilitate si o multime de optiuni si de operatiuni financiare. Odata cu contul PrioriPay poti cere si un card, cu care poti face Plati online cu cardul. De asemenea, poti trimite bani catre orice loc si orice persoana din tara, beneficiind de acoperirea oferita de Posta Romana, poti plati la orice comerciant, fara niciun fel de probleme si poti primi bani de la orice persoana din lume.

  • Comisioanele percepute sunt foarte mici. Daca vrei sa transferi bani dintr-un cont PrioriPay in altul, costurile de transfer sunt zero. Daca vrei sa transferi bani catre un cont bancar sau vrei sa faci o plata online, comisioanele sunt foarte mici si intotdeauna sunt fixe. Astfel, vei putea avea mereu un control total al banilor pe care ii detii si al platilor pe care le faci.

  • Platforma este una foarte sigura. Nu trebuie sa iti faci nicio problema in ceea ce priveste siguranta platformei PrioriPay, deoarece orice operatiune financiara este 100% sigura. Oficialii platformei o monitorizeaza intotdeauna antifrauda, au dotat-o cu sisteme de securitate si de protectie a informatiilor, care respecta standardele internationale si sunt autorizati si supravegheati de catre Banca Nationala a Romaniei.

 

PrioriPay este, asadar, o solutie complexa de plata, care nu implica niciun cost initial, nu implica niciun cost de administrare si poate sa asigure o serie de avantaje majore pentru cei ce o folosesc.