Trandafirii sunt nelipsiti din majoritatea gradinilor din Romania.

Aceasta floare reuseste sa impresioneze prin aspectul unic maiestos, dar si prin mirosul imbietor de neconfundat. Trandafirii sunt nelipsiti din majoritatea gradinilor din Romania. Aceasta floare reuseste sa impresioneze prin aspectul unic maiestos, dar si prin mirosul imbietor de neconfundat. Cum toamna bate la usa, cel mai cunoscut producator de flori din tara noastra, www.bulbiromania.ro, a dat startul comezilor pentru trandafiri. Livrarile urmeaza sa fie realizate incepand cu data de 1 septembrie 2019, in functie de ordinea comenzilor efectuate. Preturile practicate sunt imbatabile, in aceasta perioada fiind lansata si o promotie care presupune o reducere de 50%. Trandafirii cataratori pot fi achizitionati pentru suma de doar 49 lei. Pentru ca sunt pasionati de ceea ce fac, membrii echipei ofera iubitorilor de flori o gama variata de trandafiri cataratori. Romanii au la dispozitie, in functie de culori si miros, urmatoarele soiuri de trandafiri cataratori: Golden Showers, Pink, Orange, Ilse Krohn Superior, Paul’s Scarlet. In schimb, trandafirii copacel pot fi cumparati cu doar 99 de lei. Si in acest caz, aveti de unde alege, producatorul oferind mai multe alternative iubitorilor de flori.

In cazul in care nu ai plantat niciodata un trandafir catarator sau chiar nicio alta floare, nu trebuie sa te sperii. Acest producator pune la dispozitie informatii detaliate prinvind plantarea dar si ingrijirea lor. In plus, un consultat specializat ofera non-stop, toate informatiile necesare, in cazul in care, cumparatorul se loveste de o problema. Un alte aspect, deloc de neglijat, se refera la faptul ca acesti trandafiri dar si trandafirii copacel si cei de dulceata, care sunt comercializati de catre acest producator, sunt de anul 3, foarte bine dezvoltati, obtinuti prin altoire, pe un portaltoi rezistent. Aceste elemente reusesc sa ofere trandafirului urcator dar si celui de dulceata sau copacel o rezistenta foarte buna, de-a lungul timpului. Este extrem de important ca aceasta crestere a lor, inainte de vanzare, sa fie realizata la cele mai inalte standarde, in acest fel, trandafirii se pot dezvolta si pot decora gradinile la adevarata lor valoare.

Perioada de inflorire a trandafirilor porneste din luna iunie pana in septembrie. Incepand cu aceasta perioada, trandafirii intra in stare de vegetatie. Dupa ce le cad frunzele, este recomandat ca acestia sa fie inveliti impotriva gerului, pentru a nu risca sa inghete. Exista sansa de a supravietui iernii chiar daca nu sunt inveliti. Dar sfatul producatorului este sa nu mizati pe aceasta optiune deoarece riscati sa distrugeti frumusete de flori. Intreg procesul de protejare este unul extrem de simplu si consta efectiv in invelirea lor cu un sac care va fi legat la baza. Evident, nu trebuie sa strangeti prea mult pentru a lasa destul loc pentru a circula aerul.

Daca respectati cu strictete sfaturile producatorului, in primavara, cand primele raze de soare va vor mangaia, este timpul sa indepartati protectia pentru ca, la inceputul primaverii, sa va puteti bucura de trandafirii care vor inflori in toata spendoarea lor. Asa ca, indiferent de care specia de trandafiri va place cel mai mult, sfatul nostru este sa nu lasati pe maine ce puteti face astazi si sa faceti comanda pentru a putea intra in posesia lor, incepand cu data de 1 septembrie 2019.