TRAIN YOUR BRAIN prezinta cursurile “Time Management” si “Public Speaking amp; Presentation Skills” pe 12 si 13 Februarie

Sustinute de binecunoscutul Senior Sales Trainer-ul Valentin Hanga, cursurile de joia si vinerea aceasta vor cuprinde trei teme principale de discutie, care vor trata subiecte precum: managementul timpului, definirea si indeplinirea obiectivelor in functie de importanta si urgenta, stabilirea agendei saptamanale, definirea tipologiilor comportamentale in comunicare, structurarea prezentarilor si multe altele.

In plus fata de participarea activa si prezentarile teoretice, participantii la curs vor avea si posibilitatea de a invata instrumente si tactici specifice de gestionare a timpului si de evaluare a proceselor de comunicare, pe care le pot aplica ulterior, in cadrul companiilor din care fac parte.

Taxa de participare la seminariile Train Your Brain este de 450 lei + TVA.

Reduceri acordate:
– 10% pentru una – patru persoane din aceeasi companie, inscriere si plata pana in data de 11 februarie 2015;
– 15% pentru cinci sau mai multe persoane din aceeasi companie, inscriere si plata pana in data de 11 februarie 2015;

Pentru inscriere si mai multe detalii despre Train Your Brain si training-urile “Public Speaking & Presentation Skills” si “Time Management”, va rugam, scrieti la office@trainyourbrain.ro / 0726 824 784.

Urmatoarele doua seminarii Train Your Brain:
14 Februarie – Training Negociere si Vanzari, Hotel IAKI Mamaia
19 Februarie – Training Managementul Echipelor de Vanzari, Bucuresti

– // –

Train Your Brain a fost lansat in 2012 si a organizat, de-a lungul timpului, seminarii si traininguri la care au participat persoane din peste 300 de companii din Bucuresti si din marile orase ale tarii, abordand peste 100 de teme de actualitate din domeniul business-ului si al dezvoltarii personale. Evenimentele Train Your Brain au o frecventa saptamanala si au adus in fata publicului unele dintre cele mai apreciate personalitati din Romania si din strainatate.