fbpx

Tradiția merge mai departe pe cele mai bine lucrate traverse de cale ferată!

Fabricarea unor traverse de cale ferată nu este o muncă tocmai ușoară, însă noi încercăm să ne dăm toată silința pentru a-ți oferi exact calitatea pe care o cauți. Pamirco este o companie serioasă care de peste 15 ani de zile a preluat tradiția de prelucrare a lemnului începută de bine-cunoscuta Fabrică de cherestea din Mănăștiur.

Am transformat prelucrarea lemnului într-o artă, iar modalitățile de prelucrare le-am modernizat pentru a oferi clientului doar cele mai bune servicii. Fiecare produs fabricat de noi este construit din lemne de esență tare, deci nu va trebui să te îngrijorezi cu privire la calitatea obiectului pe care îl ai în fața ta. Acestea nu se vor uza în timp, deci vei putea profita de un lucru bine făcut și următorii zeci de ani.

Dacă te-am făcut curios, atunci poți citi în continuare pentru a afla mai multe detalii despre compania Pamirco și despre produsele pe care aceasta le fabrică.

Iată care sunt toate informațiile pe care trebuie să le știi despre cei care fac cele mai calitative railway sleepers

Adevărata experiență și experiență nu se traduc prin numărul de servicii pe care îl ai tu de oferit și nici prin un număr uriaș de produse pe care le poți fabrica. Ceea ce contează cu adevărat este să ai un număr impresionant de lucrări făcute. Acestea arată de fapt cât de bine te pricepi și cât de apreciată este munca ta de fapt. Iată mica noastră statistică cu privire la aceste numere:

 1. 529701 traverse de cale ferată
 2. 238167 panouri
 3. 342861 cherestea

Ca să nu pară doar niște cuvinte aruncate în vânt, echipa noastră consideră că cel mai bine ar fi să îți prezentăm și serviciile în care ne-am specializat și, de ce nu, produsele pe care le fabricăm cu atât de mare drag. Acestea sunt serviciile în care ne-am specializat de-a lungul anilor de muncă:

 1. Impregnare
 2. Uscare artificială
 3. Aburire

Iată care sunt produsele cu care ne-am tot lăudat în acest articol:

 1. Traverse de cale ferată normale
 2. Traverse folosite la macazuri și încrucișări
 3. Traverse pentru poduri
 4. Panouri asamblate
 5. Cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei

La cerere, Pamirco îți poate fabrica și diverse componente care intră în construcția căilor ferate. Tot ce ai tu de făcut este să ne anunți ce îți dorești, iar noi vom fi gata să dăm start muncii!

Adevărata calitate se găsește doar în mâinile echipei Pamirco

Majoritatea persoanelor care caută astfel de servicii se gândesc la noi. De ce? Este simplu! Iată motivele pentru care oricine ar trebui să colaboreze cu firma noastră:

 1. Fabricăm o diversitate destul de mare de produse. Să nu uităm de faptul că la cerere putem construi și elemente extra chiar dacă acestea nu sunt trecute pe listă. Câți ar face asemenea lucruri pentru clienții lor?
 2. Toate produsele noastre sunt fabricate din lemne de esență tare. Mare parte din companii construiesc astfel de produse și din lemne de esență moale, însă acestea se uzează mult prea repede. Noi ne dorim doar ce este mai bun pentru clientul nostru.
 3. Avem peste 15 ani de când lucrăm în acest domeniu și peste 10 țări colaboratoare: Egipt, Turcia, Slovenia, Serbia, România, Ungaria, Germania, Japonia, Olanda, Belgia, Anglia.

Alege să încurajezi transmiterea acestor frumoase tradiții de prelucrare a lemnului!

Prelucrarea lemnului este una dintre cele mai frumoase activități pe care un om o poate face. Aceasta devine însă și mai specială atunci când știi povestea din spatele ei. Pamirco este compania care a ales să continue tradiția prelucrării lemnului începută în anul 1902 de Fabrica de Cherestea de la Mănăștiur.

Echipa noastră de profesioniști lucrează la propria sa dezvoltare zi și noapte, deoarece Pamirco are un singur scop bine întemeiat. Noi dorim să oferim tuturor clienților noștri doar servicii de primă clasă. Un client mulțumit ne face să ne dorim să muncim și mai mult, deci este un câștig chiar pentru ambele tabere.

Dacă dorești să afli mai multe informații, atunci poți intra chiar pe site-ul nostru. Dacă vei avea în continuare întrebări, atunci ne poți contacta personal. Echipa noastră se află întotdeauna la dispoziția ta!