fbpx

Tractarea in siguranta cu Tractări.ro

Tractari auto

Multi oameni cred ca atata timp cat ataseaza un carlig si o coarda intre doua masini, pot tracta pe oricine se afla in impas cu masina. Cu toate ca orice masina poate sa traga dupa ea orice nu-i depaseste propria greutate, tractarea auto trebuie facuta cu precautie pentru ca in trafic se afla si alte masini si oameni ce pot fi pusi in pericol.

Unele dintre cele mai moderne tehnologii ale firmelor de tractari auto precum Tractări.ro, va pot ajuta sa va usurati remorcarea sau tractarea si sa evitati cateva greseli. In plus, scopul este sa aveti parte de drumuri sigure, cu soferi bine educati si necrispati la volan.

Capacitatea de remorcare este diferita de la un vehicul la altul, in functie de greutatea sa. Cand un vehicul este echipat corespunzator cu un carlig de tractare, greutatea maxima pe care o puteti trage este exact greutatea vehiculului dumneavoastra, fara a provoca daune nejustificate transmisiei, motorului, caroseriei sau sistemelor de racire. Capacitatea de remorcare a unui vehicul depinde si de motorul cu care este echipat. De obicei, cifrele exacte pot fi gasite pe site-ul producatorului sau in manualul masinii.

Sa presupunem ca aveti o masina puternica, un motor cu multi cai putere, carlige si tot ce este nevoie pentru a tracta pe cineva aflat in impas. Totusi, de ce acest lucru nu este incurajat? Ce rau se poate intampla mai ales daca luati toate masurile de precautie? Ei bine, tractarea poate avea loc si este posibil sa nu se intample nimic, la fel cum este posibil sa aveti parte de lucruri neplacute. Putina neatentie din partea unui sofer sau chiar din partea dumneavoastra ar putea compromite intregul proces. Si daunele cine le plateste? Va asumati niste riscuri costisitoare care pot fi evitate daca apelati la o companie specializata in asistenta rutiera si tractari auto.

Tractari auto si transport utilaje | tractări.ro

Tractări.ro este o companie care ofera servicii de transport utilaje si tractari auto in Bucuresti. Accesand http://tractări.ro/ veti putea vedea oferta completa si numerul de contact la care sa apelati in caz de nevoie!