fbpx

Toxina Botulinica sau Acid Hialuronic, tu ce alegi?

Frunte incredita, riduri inestetice in jurul ochilor si al buzelor? Doamnelor, avem solutia pentru un ten vesnic tanar si atragator! Injectiile cu botox si acid hialuronic sunt cel mai bun prieten al nostru. In plus, pe IzzyReduceri.ro gasesti vouchere cu reducere pentru proceduri cu produse de cea mai buna calitate!

Substantele injectabile, toxina botulinica si acidul hialuronic, sunt cele mai greu de diferentiat produse desi ele nu au nimic in comun. Multe persoane, mai ales barbatii, cred ca botoxul se injecteaza in buze cand defapt acidul hialuronic este cel mare ne ajuta sa obtinem buze perfecte.

Toxina Botulinica – ce se poate trata cu botox

Toxina botulinica sau botox este o substanta care contribuie la relaxarea musculara si aduce cu sine disparitia completa sau ameliorarea ridurilor.

Toxina botulinica este indicata in principal pentru treimea superioara a fetei: ridurile din zona fruntii – intersprancenare si din jurul ochilor si santurile nazogeniene.

Se recomanda injectarea cu botox atat in scop preventiv, atunci cand ridurile sunt inca in stadiu incipient (deci inainte ca pielea sa se cuteze), dar si atunci cand ridurile sunt evidente, ajutand la destinderea si relaxarea zonei tratate.

Tratamentul este simplu si rapid, fara durere, instalare dupa primele zile si cu efecte durabile.

Daca doresti sa stergi si tu pana la 10 ani de pe chipul tau si sa-ti recapeti fermitatea si supletea tenului, injectiile cu toxina botulinica sunt cele mai indicate.

Eu am gasit vouchere cu reducere pe platforma de promovare IzzyReduceri.ro si am ales pachetul de la doamna Dr. Mihaela Saidac pentru injectare toxina botulinica Vistabel – 1 zona, la doar 480 lei!

Exista si alte afectiuni care pot fi tratate cu ajutorul injectiilor cu botox in afara de infrumusetare:

Transpiratie excesiva sau hiperhidroza este tratata cu succes cu ajutorul toxinei botulinice. Poti scapa rapid de acest disconfort (in doar 10-15 minute), tratamentul este nedureros, fara efecte adverse si consta in injectarea botoxului la nivelul zonei afectate (axile, palme, talpi).

Efectul dureaza pana la 9-12 luni in cazul tratarii axilelor si pana la 6-9 luni pentru transpiratia plantara sau palmara. In functie de metabolismul fiecarui pacient, efectul poate fi mai lung sau mai scurt.

Alege tratare transpiratie abundenta prin injectare cu botox Vistabel. Voucherul este disponibil pe IzzyReduceri.ro cu 48% discount. Pretul pachetului este de 1300 lei pentru tratarea zonei axilelor si 1600 lei pentru tratarea hiperhidrozei palmare sau plantare.

Acidul Hialuronic

Tratamentul cu acid hialuronic a devenit una dintre cele mai cautate si folosite tehnici de estetica faciala.

Acidul hialuronic este o substanta proprie organismului uman. Fillerul injectabil este obtinut in laborator, este biodegradabil si se prezinta sub forma de gel clar, transparent. Gelul este injectat cu un ac fin, in cantitati mici, in zonele dorite.

Beneficiile acidului hialuronic asupra pielii sunt cunoscute de toata lumea si poate fi folosit cu success pentru:

  • marire buze – augmentarea buzelor se face numai cu acid hialuronic, niciodata cu toxina botulinica. Folosit ca filler injectabil in buze, acidul hialuronic confera volum si remodeleaza forma buzelor.

Una dintre cele mai apreciate oferte de pe IzzyReduceri.ro pentru volumizare buze este pachetul ce contine 1 ml. Acid Hialuronic Juvederm Ultra la pretul de 860 lei!

  • augmentare pometi – ca tratament injectabil ajuta la remodelarea fetei (remodelarea nasului, a pometilor, barbiei, liniei maxilarului) sau umplerea ridurilor pentru rejuvenare faciala.

Ridicare pometilor, marirea si conturarea acestora cu acid hialuronic ofera un aspect tanar si frumos instant prin biorevolumtrie faciala si estomparea micilor imperfectiuni. Pometii plini si conturati sunt un semn de frumusete si tinerete. In plus, prin umplere cu Acid Hialuronic se pot corecta micile asimetrii si este redat conturul facial!

Viziteaza acum platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro si prinde oferta cu reducere limitata ce contine 1 ml. Acid Hialuronic pentru marirea pometilor la doar 900 lei. Sunt disponibile pachete si pentru injectare 2 ml. la 1700 lei sau 3 ml. la 2400 lei!