TOUR TRAVEL by ODAS GLOBAL CONSULTING anunța lansarea platformei de marketing afiliat

TOUR TRAVEL by ODAS GLOBAL CONSULTING anunță lansarea platformei de marketing afiliat – Discover Transylvania. Experiența acumulată în domeniul marketingului afiliat si rezultatele remarcabile atinse ne-au încurajat să facem un pas înainte și să dezvoltăm propria platformă. Echipa TOUR TRAVEL a dezvoltat această rețea în vederea promovării produselor și serviciilor turistice, prin stabilirea unor parteneriate benefice tuturor părților implicate.

Înregistrarea pe platformă este GRATUITĂ și nu presupune nici un cost suplimentar pentru afiliați. În vederea maximizării câștigurilor, platforma pune la dispoziția afiliaților instrumente complexe de promovare, simplificând în același timp distribuirea acestora.

Comisionul va fi achitat în momentul finalizării unei comenzi de pe site-ul discoveringtransylvania dot ro, în contul personal al afiliatului.

“Am muncit din greu în ultimele săptămâni pentru a construi această platformă de marketing afiliat și astăzi suntem cu un pas mai aproape de atingerea obiectivul nostru. Suntem încântați să anunțăm lansarea unei noi ere pentru compania noastră. Invităm marketeri din întreaga lume să se aflăture programului nostru de marketing afiliat și de a începe să câștige venituri rapide din fiecare vânzare efectuată. Afiliații vor beneficia de procente începând cu 4% din valoarea comenzii efectuate de utilizator prin intermediul instrumentelor de promovare puse la dispozitie de advertiser-ul TOUR TRAVEL by ODAS GLOBAL CONSULTING. De asemenea, ne dorim să contruim parteneriate de încredere, în cadrul cărora fiecare afiliat să se identifice cu produsele noastre.”, a afirmat Dan Feder, Manager IT.

TOUR TRAVEL by ODAS GLOBAL CONSULTING vine în întâmpinarea celor mai exigente cerințe în ceea ce privește confortul și siguranța călătoriilor clienților noștrii.
Pentru mai multe informații privind activitatea companiei noastre și platforma de marketing afiliat avem rugămintea să ne consultați telefonic la numărul +40740 872 835 sau prin email site@discoveringtransylvania.ro.

DATE DE CONTACT
TOUR TRAVEL by ODAS GLOBAL CONSULTING
Persoană de contact: Dan Feder – Manager IT
Piața Mihai Viteazu, str. I. P. Voitești, nr. 1-3
Cluj-Napoca, Romania, 400534
Tel: +40364 733 906
Mobil: +40740 872 835