fbpx

Totul in tendinte pentru o nunta ca in povesti

Sigur aveti cateva idei pentru nunta dumnevoastra in decorarea spatiului care va gazdui marea petrecere, de aceea este foarte bine sa le puneti in practica, dar si sa tineti cont de tendintele de anul acesta. Chiar daca alegeti nuantele pastel sau tonurile in alb si negru pentru ca acestea sunt in tendinta anul acesta, printre ele puteti strecura si cateva obiecte exclusiviste care vor fi tare apreciate de catre invitati. Fie ca va alegeti o nunta de printesa sau un stil mai aparte, intotdeauna sculpturile din gheata se incadreaza perfect oricarui decor, mai mult de atat creaza o imagine perfecta, de poveste.

Ce este cel mai important la o nunta? La o nunta cam totul este important, de la rochia de mireasa pana la decorare totul trebuie planificat ca la carte, asta daca nu vreti sa uitati ceva si sa va stricati toata nunta. Miresele isi doresc cea mai frumoasa rochie, care sa le puna in evidenta, dar si care sa fie in ton cu moda, is doresc o organizare riguroasa care sa impresioneze pe toata lumea si moment frumoase si speciale de care sa isi aduca aminte. Ice Art va ofera sculpturi gheata personalizate pentru fiecare eveniment in parte.

Daca vreti ceva mai special nu stati prea mult pe ganduri si alegeti un bar gheata pentru nunta dumnevoastra si un un barma cu experienta care sa va ofere un show de exceptie si bauturi speciale, fresh, cocktailuri pentru doamne si domni toata seara.