fbpx

Totul despre polistiren extrudat de la magazinul online Marola

polistiren extrudat

Ce cunosti despre polistiren extrudat

Expertii in constructii recomanda utilizarea de polistiren extrudat, deoarece este cea mai eficienta solutie. In plus, pentru sistemul de incalzire prin pardoseala, recomanda utilizarea panourilor din polistiren extrudat realizate special pentru proiect. Rolul acestui material este de a izola suprafetele, dar si de a izola spatiul dintre ele. De obicei, mai ales in cazul blocurilor, intregul sistem de incalzire este instalat in camera cea mai rece, astfel incat este nevoie de un strat mai gros de polistiren extrudat pentru a preveni disiparea caldurii.

Alegerea polistirenului extrudat pentru proiecte de succes

Acest polistiren extrudat se caracterizeaza prin calitatea sa speciala si rezistenta la umiditate.
polistiren extrudat
Acest material se dovedeste a avea o elasticitate crescuta, dar in acelasi timp este foarte greu. Aceasta combinatie de elemente este foarte rezistenta la inghet si topire.

Polistirenul extrudat are o asa-numita structura de celule inchise, care se poate distinge clar de polistirenul expandat.

Polistiren extrudat – In schimb, polistirenul extrudat nu poate respira suprafata pe care este instalat. Prin urmare, nu este recomandat sa-l folositi pentru izolarea peretilor externi, dar este totusi un bun prieten pentru izolarea in alte zone ale cladirii. Fiecare material izolant are o serie de caracteristici, care il separa de materiale similare pe de o parte si seamana cu ele pe de alta parte.

Top avantaje

  1. Este un izolator termic foarte bun;
  2. Duritate ridicata, potrivita pentru izolarea termica a pardoselilor;
  3. Acest polistiren extrudat este rezistent la lumina soarelui;
  4. Foarte usor de transportat si manipulat;
  5. Are o varietate de categorii de dimensiuni, potrivite pentru orice tip de cladire;
  6. Acest polistiren extrudat este un foarte bun izolator, mai ales avand in vedere acest aspect – este un material care poate ajuta complet la plata facturilor la utilitati mai mici si a caldurii;
  7. Poate fi utilizat pentru diverse materiale izolante – in majoritatea cazurilor, acest polistiren extrudat este folosit ca izolator pentru fundatii, podele interioare si exterioare si acoperisuri;