Totul despre Dorian Schwartz fondatorul clinicii Romgermed

14 decembrie 2016
Autor:
Suits Advertising

Inca din 1999, Grupul Medical Romgermed a investit extrem de mult in tehnologie, dar si in relatiile cu pacientii si de aceea a derulat extrem de multe campanii sociale prin care a reusit, impreuna cu fondatorul Romgermed – Dorian Schwartz – sa ajute in diverse moduri persoane cu posibilitati mai reduse.

Campania “Conectati la viata” – prin aceasta campanie, Dorian Shwartz impreuna cu Romgermed au oferit asistenta medicala gratuita pentru zone din Romania izolate geografic sau lovite de inundatii.

Oportunitati pentru tinerii cu posibilitati reduse – Dorian Schwartz a sustinut singur, ani la rand, multi tineri care isi doresau sa urmeze facultatea de medicina si nu aveau resursele financiare necesare

Campanie de educare a tinerilor – Grupul Medical Romgermed impreuna cu Dorian Schwartz au derulat, timp de 2 ani, campanii de educare a tinerilor din licee pe tema educatiei sanitare, a violentei domestice si a consumului de droguri.

Fondatorul clinicii private Romgermed – Dorian Schwartz

Pasiunea sa pentru sistemul de invatamant din Romania l-a facut pe Dorian Schwartz sa urmeze si facultatea de medicina din Bucuresti, dupa ce acesta si-a facut studiile in Germania si Statele Unite. Dupa ce a intrat cu brio in rezidentiat la Spitalul Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie, Dorian Schwartz a observat ca sistemul medical romanesc are nevoie de imbunatatiri si, cu ajutorul know-how-ului acumulat in strainatate, a decis sa isi deschida propria clinica privata care acum este una dintre cele mai importante clinici private din Romania: clinica privata Romgermed.

Despre Romgermed

Clinicile RomGerMed au o echipa medicala de top care este formata din specialisti foarte motivati si tineri. Peste 500 de specialisti (biologi, medici, asistenti de laborator sau biochimisti) isi dedica absolut fiecare zi si fiecare ora petrecuta in clinicile RomGerMed cu mare atentie si cu un profesionalism desavarsit.

Obiectivele pe care RomGerMed le are:

  • Valori – Clinicile RomGerMed isi ghideaza activitatea dupa: accesibilitate, siguranta, integritate, disponibilitate si eficienta.
  • Misiune – Clinicile RomGerMed doresc sa ofere zilnic servicii medicale extrem de accesibile si la standarde de calitate.
  • Viziune – Clinicile RomGerMed doresc sa ofere o grija deosebita fiecarui pacient in parte.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram