fbpx

Total Sign Placi din plexiglas transparente albe oglinda sau colorate

Rezistenta la impact de 30 de ori mai bine decat sticla, aspect excelent, rezistenta la interperii si factori de mediu, protectie UV, rezistenta la temperaturi extreme. Acestea sunt, pe scurt, doar cateva din caracteristicile unui material des fabricat si comercializat in diferite domenii: plexiglas.

Cu alte cuvinte, varietatea de forme sub care se produce plexiglasul il face prezent in numeroase momente ale vietii noastre de zi cu zi.

Daca esti in cautarea unui furnizor de placi din plexiglas pentru diversele tale activitati, solutia vine de la Total Sign, companie din domeniul industriei publicitare.

Printre produsele comercializate de Total Sign se numara: folii si benzi adezive, folii reflectorizante, bond, PVC, materiale pentru copertine, utilaje precum cutter-plotter, prese termice, dar si placi din plexiglas.

Pentru a achizitiona placi din plexiglas de o calitate superioara si la un pret excelent, consulta intreaga oferta Total Sign si contacteaza-ne!

Placi din plexiglas-Rezistenta maxima, utilitate si aspect estetic deosebit

Plexiglas-ul este un material termoplastic transparent care se foloseste ca un inlocuitor al sticlei si nu numai, cu o foarte buna transmisie luminoasa (apeoximativ 93%). Plexiglas-ul mai este cunoscut si sub denumirile de sticla acrilica, stiplex,sau PMMA.

Plexiglas-ul este de doua ori mai usor decat sticla si rezista la impact de circa 30 de ori mai mult decat geamul de aceeasi grosime.

Acest material este termoformabil si foarte flexibil, fiind deosebit de rezistent la loviri, presiuni mecanice ,zgarieturi si vibratii.

In ceea ce priveste placile din plexiglas, acestea sunt placi usoare si rigide cu suprafata plana, cu o grosime constanta, rezistente la interperii. Mai mult decat atat, placile din plexiglas se bucura de o utilizarea atat de larga si datorita faptului ca acestea se pot serigrafia, vopsi, lipi si grava.

Domenii de utilizare placi din plexiglas

Placile din plexiglas sunt elemente indispensabile in numeroase domenii si aplicatii, incepand cu cele publicitare si pana la industria automobilelor.

Datorita proprietatilor unice, placile din plexiglas sunt utilizate in:

– industria publicitara pentru confectionarea diferitelor materiale publicitare (casete luminoase din plexiglas, reclame plexiglass)

– Decoratiuni interioare din plexiglas (amenajari interioare, vitrine, mobilier, balustrada, cabine de dus , etc.)

– Pereti despartitori din plexiglas pentru amenajarea diverselor sedii de birouri moderne si sedii de institutii publice

– In cadrul spatiilor comerciale pentru confectionarea vitrinelor

– Domeniul sanitar/medical

Total Sign-Specialist in placi din plexiglas

Plexiglas-ul este un material ideal aplicatiilor universale, avantajele utilizarii lui fiind numeroase. Daca si tu vrei sa te convingi de calitatile placilor din plexiglas, alege sa ai alaturi serviciile unui as in domeniu: Total Sign.

Total Sign distribuie placi din plexiglas transparente, albe, oglinda, fumurii si colorate pentru un numar mare de aplicatii, precum si tuburi si bare pentru decoratiuni, displayuri, dispozitive luminoase, mobilier, etc.

Avantaj placi din plexiglas Total Sign

– Aprobate pentru contactul cu alimentele

– Se pot ilumina pe cant

– Rezistente la temperaturi extreme

– Transparenta excelenta, proprietati optice foarte bune, suprafete de mare claritate

– Culori excelente care se pastreaza in timp

– Rezistenta la imbatranire si factori de mediu

De ce sa alegi alte produse mai scumpe si mai costisitoare, cand poti achizitiona rapid si simplu, placi din plexiglas ieftine, oferite de Total Sign! Afla mai multe de pe www.totalsign.ro