fbpx

Total Industry vorbește despre cele mai căutate AMCSM

Traductoare de presiune si presostate

Aparatele de măsurare și control și sistemele de măsurare / AMCSM reprezintă o nișă a tehnicii ce acumulează toată sistemele tehnice ce prezintă capacitatea de comparare a unei / mai multe mărimi în scopul de a verifica concordanța lor cu obiectivele urmărite. Aceste tipuri de aparate sunt esențiale în foarte multe ramuri industriale, iar printre comercianții de top din România se numără și Total Industry Consult.

Total Industry Consult este unul dintre partenerii de încredere al marilor industrii din țară ca urmare a diversității produselor și a calității premium a acestora. Printre categoriile de produse comercializate, Total Industry Consult deține un catalog impresionant de aparate de măsurare și control din care fac parte: manometre, vacuumetre, presostate, traductoare de presiune, traducătoare de temperatură și indicatoare de nivel.

Printre cele mai căutate produse din gama AMCSM se numără traductoarele de presiune și presostatele (https://www.total-industry.ro/presostate-traductoare-de-presiune/).

Totul despre – Traductoare de presiune

Traductoarele de presiune sunt utilizate pentru a controla presiunile relative, absolute sau diferențiale în tehnologia sistemelor. Traductoarele de presiune verifică presiunea unui sistem de aer comprimat sau controlează presiunea mai multor cazane.

Traductorul de presiune funcționează împreună cu un sistem de control și, prin urmare, poate îndeplini diverse sarcini de control.

„Diverse traductoare de presiune din gama noastră de produse vă permit să rezolvați diferite sarcini de măsurare. Unele modele de traductor de presiune pot genera semnale standard, deoarece pot fi conectate la orice sistem de control, prin urmare, oferă utilizatorului o gamă largă de aplicații posibile. ” – declară un reprezentat Total Industry Consult.

Traductorul de presiune poate fi folosit și pentru controlul sistemelor de filtrare. În cazul în care se generează o presiune într-una din cele două intrări ale unui traductor de presiune diferențial, se va indica o valoare. De exemplu, în legătură cu un sistem de control, poate fi generată o alarmă care indică faptul că filtrul este saturat, ceea ce permite lucrul în condiții de siguranță și curat.

Totul despre – presostate

Presostatul este un instrument care deschide sau închide un circuit electric , în funcție de schimbarea valorii presiunii presetate, într-un circuit pneumatic. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de comutator de presiune. Pe piață există în momentul actuale două tipuri de presostate: presostate mecanice și presostate electronice.

Presostatele mecanice servesc aplicații simple și ieftine ce au funcții de siguranță cu frecvență mică, de exemplu monitorizarea pompei. Acestea sunt optime dacă procesul nu necesită o precizie ridicată sau câteva mii de comutatoare.

Presostatele electronice, pe de altă parte, sunt potrivite pentru aplicații OEM de precizie mai mare, de exemplu în mașini-unelte. Multe versiuni oferă, de asemenea, un afișaj pentru citirea presiunii la fața locului. În ultimii ani a existat o tendință de a uni mai multe funcționalități într-un singur instrument pentru a-și asuma sarcinile de securitate, a procesa monitorizarea parametrilor și, de asemenea, pentru a permite citirea locală.

„Am introdus o serie largă de presostate pentru a ne asigura că servesc unui public cât mai larg de clienți. Astfel, avem: presostat K4, presostat K5, presostat K9, presostat F4, presostat KLV5, presostat FL5 și presostat KZ2.” – declară un reprezentant Total Industry Consult.

Pentru mai multe informații despre produse din catalogul Total Industry Consult, operatorii avizați vă stau la dispoziție la numerele de telefon: 0770 931 916 / 0730 557 788.