Tot ceea ce trebuie sa stii despre containerele modulare

29 iunie 2021
Autor:
Content SEO

Una dintre cele mai versatile alegeri atunci cand vine vorba despre realizarea unei constructii este reprezentata de containerele modulare. Un container modular este acea structura metalica avand o grosime a peretilor ce variaza intre 3 mm si 14 mm. Prin aceasta paleta de valori privind grosimea peretilor, containerele modulare se preteaza pentru a fi adaptate la o mare diversitate de tipuri de constructii, fie ca vorbim despre constructii temporare, fie ca vorbim despre constructii permanente.

Containerele modulare se pot amenaja cu toate utilitatile necesare, precum energie electrica, apa potabila, canalizare etc. In vederea producerii de containere modulare se apeleaza la profile galvanizate si grunduite care sunt in final vopsite.

Datorita acestor proceduri containerele modulare reprezinta o structura cu o foarte buna rezistenta in eventualitatea intemperiilor vremii si in fata coroziunii ce poate sa apara in timp ca urmare a expunerii la diferiti factori de mediu. Peretii containerelor modulare sunt conceputi sub forma panourilor de tip sandwich. Aceste panouri sunt izolate cu ajutorul spumei poliuretanice si prin urmare aceste containere modulare ofera un grad foarte ridicat al izolatiei termice.

La o foarte buna izolare termica si fonica isi aduce aportul inclusiv vata minerala pe care o regasim in acoperisul si in pardoseala unui container modular. Interiorul containerelor modulare ofera finisaje interioare precum lambriuri din PVC pentru tavan, pardoseala din parchet laminat sau tamparie PVC in cazul usilor si al ferestrelor. Finisajele interioare pentru containerele modulare folosite ca spatii de locuit inseamna inclusiv gresie si faianta. Toate aceste caracteristici fac din aceste containere modulare o alegere ideala pentru diferite spatii si diferite tipuri de constructii.

containere modulare

Containerele modulare pot fi folosite ca si constructie de sine statatoare sau pot fi unite in foarte multe moduri si prin diferite scari interioare sau exterioare pentru a putea vorbi de constructii mai complexe si cu suprafete mai mari. Tocmai de aceea containerele modulare pot fi folosite in foarte multe domenii de activitate.

Aceste structuri metalice pot fi folosite ca spatiu de locuit temporar pentru muncitorii de pe santiere, pentru muncitorii din agricultura, pentru cei din domeniul exploatarilor forestiere sau ca si containere birou pentru firmele care nu detin un sediu fizic si doresc sa isi desfasoare activitatea in conditii optime. Containerele modulare pot fi alegerea avantajoasa si pentru cei care activeaza in domeniul street food sau cei care se ocupa de comercializarea diferitelor obiecte de artizanat.

Desi poate ca nu multa lume se gandeste la aceasta optiune, trebuie spus ca putem vorbi inclusiv de spatii de birouri sau de sedii de firma amenajate in astfel de containere modulare. Nu in ultimul rand exista persoane care au optat pentru containerele de tip modular pentru a-si construi locuinta personala.

Toate aceste optiuni sunt datorate faptului ca structurile metalice de tip container modular ofera posibilitatea de a avea modelul personalizat pe nevoile clientului. Cu alte cuvinte, destinatia constructiei si dorintele in ceea ce priveste amenajarile interioare pot face diferenta in momentul in care se opteaza pentru containerele modulare in scopul ridicarii diferitelor tipuri de constructii. Pentru cei interesati de astfel de containere din structura metalica, o oferta diversificata de astfel de produse este disponibila pe www.containeremodulare.ro.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram