fbpx

Tot ce trebuie sa stii inainte sa mergi la salon masaj erotic

salon masaj erotic din Timisoara

Masajul este o modalitate excelenta de relaxare, dar nu numai, motiv pentru care foarte multi clienti aleg sa mearga la salon de masaj erotic din Timisoara. Un masaj erotic este un alt nivel (mai sus) de intimitate si placere. Ideea de masaj erotic nu inseamna a face dragoste. Scopul lui este sa relaxeze la maxim clientul. Specialistii de la masaj-iulia.ro, un salon de erotic din Timisoara au grija ca fiecare parte a corpului clientului sa fie rasfatata. In acest fel, clientul se va deconecta de la toate problemele intalnite in viata lui de zi cu zi pentru cateva minute.

Salon de masaj erotic din Timisoara: beneficii

Pentru a se trezi senzualitatea intr-un mod bland si subtil, nu exista nimic mai bun decat un masaj erotic. Cunoscut si sub numele de masaj tantric, aceasta tehnica de masaj este deschisa tuturor tipurilor de clienti.

La fel ca alte forme de masaj (terapeutic si de bunastare), masajul erotic are ca scop relaxarea si ameliorarea muschilor. Cu atingerile sale fluide si moi, aduce un sentiment real de bine corpului si mintii. Cu toate acestea, acest tip de masaj difera de alte terapii de masaj prin metoda sa de finisare, care duce adesea la finalitati foarte senzuale. Dedicat atat barbatilor, cat si femeilor, masajul erotic ofera o calatorie senzoriala intr-o lume a placerii si relaxarii. Complet gol si relaxat, clientul se preda mainilor experte ale maseuzei (sau maseurului). Acesta foloseste un ulei special de masaj pentru a condimenta sesiunea si a incalzi simturile.

Salon de masaj erotic din Timisoara | Salon de erotic din Timisoara | Masaj-Iulia.ro

salon de erotic din Timisoara

Dupa cum sugereaza si numele, masajul erotic are un caracter oarecum special. Foloseste aceleasi tehnici obisnuite de masaj, dar se bazeaza pe gesturi senzuale. Accesoriile si uleiul afrodisiac (vanilie, Ylang-ylang) pot fi, de asemenea, utilizate pentru a creste dorinta relaxarii.

Un masaj efectuat de mainile unui expert ofera un sentiment real de bunastare si aduce multe beneficii organismului in general. Datorita atingerii, corpul secreta endorfine, care provoaca senzatia de relaxare si bunastare. Un masaj erotic este recunoscut ca fiind un adevarat anti-stres, deoarece in acel moment, mintea se relaxeaza si tensiunile dispar pentru a face loc placerii.