fbpx

Tot ce trebuie sa stii despre inchirieri nacele

inchirieri nacele

Cei care trebuie sa ajunga intr-o zona inaccesibila, la inaltime, pentru o anumita constructie aleg serviciul de inchirieri nacele sau mai bine zis, inchirierea unei platforme aeriene. Nacelele sunt acele utilaje folosite in domeniul constructiilor si nu numai.

Acestea pot fi, de asemenea, denumite „culegatoare de cirese” sau foarfece. In general, platformele de lucru aeriene sunt utilizate pentru o varietate de scopuri de intretinere si constructie si sunt operate de o gama larga de profesionisti. In ziua de azi foarte multi oameni se intereseaza de servicii ce presupun o naceala de inchiriat.

Indiferent de modul sau locul in care este utilizata o platforma aeriana, toti operatorii sunt obligati sa completeze o certificare de ridicare aeriana de catre OSHA. Aceasta instruire asigura ca toti lucratorii sunt competenti in operarea corecta a tuturor tipurilor de masini aeriene si sunt pregatiti sa previna accidentele care implica platforme de lucru aeriene in diferite situatii si industrii.

Inchirieri nacele: 2 aplicatii ale nacelelor

  • Constructii

Tipurile de platforme de lucru aeriene utilizate in mod obisnuit in constructii sunt ascensoare aeriene, ascensoare cu brat articulat si ascensoare cu brat telescopic. AWP-urile sunt facute pentru a atinge niveluri de inaltime pe care alte tipuri de masini nu le pot. Ascensoarele telescopice aeriene sunt proiectate pentru capacitatile lor maxime de acoperire, iar ascensoarele articulate sunt elemente utile pe santierele de constructii si intretinere a cladirilor care au structuri in zone greu accesibile.

Naceala de inchiriat | Inchirieri nacele | AdUtilaj.ro

naceala de inchiriat

Elevatoarele au brate articulate care pot ajunge in sus si in jurul structurilor pentru a accesa lucruri precum unitati de caldura si racire, conducte si multe altele. De la instalarea si repararea conductelor, accesarea cablajelor ridicate sau instalarea caracteristicilor structurale la inaltime, ascensoare cu brat articulat si telescopic sunt masinile pentru lucrare. Aceste tipuri de ascensoare aeriene pot functiona pe terenuri uniforme si neuniforme, facandu-le potrivite pentru terenuri naturale accidentate si santiere semifabricate.

  • Inspectii de siguranta

Aici poate fi vorba de un avion mare sau de un pod. Cum ajung oamenii acolo pentru a face inspectii regulate de siguranta? Ascensoarele aeriene sunt cel mai bun mod de a transporta ingineri, inspectori si alti lucratori in domeniul sigurantei acolo unde trebuie sa fie.  Pentru mai multe detalii referitoare la inchirieri nacele se poate accesa site-ul adutilaj.ro.