fbpx

Tot ce trebuie să știi despre Assassin’s Creed Valhalla

Tot ce trebuie să știi despre Assassin’s Creed Valhalla

În ultimii ani, popularitatea jocurilor Assassin’s Creed a ajuns să se citească pe buzele tuturor. Franciza de succes, parte a companiei Ubisoft, folosește un amestec de istorie și ficțiune pentru a crea lumi captivante, susținute de o diversitate de sisteme și moduri de joc.

La fel ca predecesorii săi, Assassin’s Creed Valhalla pare să fie un alt plan ambițios. Pasionații de mitologie nordică pot să-ți pună acum în aplicare cunoștințele dobândite prin seria de misiuni oferite de dezvoltatorii jocurilor. Acțiunea te cufundă în lumea vikingilor, definind personajele istorice emblematice prin război, pace și explorare. Producătorul Julien Laferrière și regizorul narativ Darby McDevitt spun că această experiență „masivă” pregătește scena unei întregi lumi controlată de legile Valhallei.

Seria Assassin’s Creed a oferit jucătorilor un loc în care misiunile te transpun într-un univers fantastic. Jocul se deschide cu Eivor explorând locurile din jurul Norvegiei și Fornberg-ul lor. Aici, există o mulțime de lucruri de văzut și de făcut: raiduri și mistere, colectarea de bogății și multe altele, însă adevărata aventură începe odată cu călătoria în Anglia. Pentru cei care au văzut serialul Vikings, există multe asemănări între povești, peisaje, personaje și mitologie.

Assassin’s Creed Valhalla este un titlu care poate fi jucat pe Xbox Series X, Xbox One X, PlayStation 4, PlayStation 5 și PC. Dacă vreți să fiți la curent cu toate noutățile apărute în sfera jocurilor video, accesați thegames.ro. Aici găsiți articole despre toate jocurile recent apărute pe platformele de gaming.