fbpx

TOP TIPS in a alege o firma de tractari auto

Soferii care sunt la inceput de drum nu prea se gandesc la faptul ca pot ramane oricand cu masina in pana. Este extrem de important sa stii ce trebuie sa faci daca se intampla sa ramai cu masina in strada. Cel mai important lucru este sa nu incepi sa te panichezi si sa incepi sa cauti o firma de tractari auto.

Alege o firma serioasa de tractari auto

Pentru a face acest lucru, cel mai bine este sa ai baterie la telefon si sa iti incepi cautarile pe net, unde vei gasi o gramada de companii de tractari auto, iar aici intervine pasul 2. Sa stii care dintre ele este serioasa. Trebuie sa fii foarte atent la ce firma de tractari auto alegi. Rapiditatea cu care aceasta intervine si bineinteles pretul sunt doi dintre factorii cei mai importanti. E bine de stiut ca o firma serioasa de tractari auto o sa ofere asistenta 24/24.

Cu toate astea tot trebuie sa fii atent atunci cand apelezi la o companie de tractari auto. Chiar daca ai parte de o defectiune foarte mica la masina si probabil ca esti tentat sa suni un prieten care sa vina sa te ajuta, trebuie sa stii ai grija pentru ca de cele mai multe ori prietenii repara masina doar pe jumate si atunci cand porneste este posibil sa se strice si mai mult si practic vei ajunge cu costul reparatiei mult mai mult decat daca ai fi apelat la o firma de tractari auto. Daca o sa pui in balanta pretul pe km al tractarii auto si defectiunea pe care ar putea-o avea masina daca alegi sa o tractezi singur, vei iesi mult mai rentabil daca vei alege pe cei de la DpDrent.

Specialistii sustin ca este de preferat sa iti verifici masina inainte de a pleca cu ea la drum pentru nu fi nevoie de o tractare auto

Desi pare foarte usor, gasirea unei firme serioase si eficienta este destul de grea. Nimeni nu isi doreste sa aiba parte de probleme cu masina, dar totusi, trebuie sa fii pregatit pentru a avea o problema oricand.

  • Alege o firma de tractari auto cu program non-stop care ofera servicii de asistenta rutiera.
  • Documenteaza-te bine inainte de a lua decizie in privinta firmei pe care o vei alege.
  • Informeaza-te cu privire la distanta pe care sunt dispusi sa tracteze masina si daca serviciile trebuie platite in avans.

Multe evenimente neprevazute au loc pe sosele. Un stil de conducere precaut, o verificare temeinica a masinii inaintea fiecarui drum, precum si atentia crescuta la volan, duc la o scadere a numarului incidentelor rutiere.