fbpx

Top motive pentru care ar trebui sa alegi tigla metalica

acoperisuri-tigla-metalica-Suceava

Atunci cand iti alegi materialul pentru acoperis, iti propui cu siguranta sa faci o alegere cat mai buna. Iar asta deoarece iti doresti un acoperis cat mai rezistent si mai durabil, de care sa te bucuri zeci de ani, iar el sa arate mereu ca nou. Tigla metalica poate fi o alegere de top, atata timp cat o achizitionezi de la un producator de incredere.

De aceea, ne-am consultat cu echipa de la Liner Ecomet, furnizor de acoperisuri tigla metalica Suceava de cea mai buna calitate, pentru a afla care sunt cele mai importante motive pentru care ar trebui sa alegem tigla metalica pentru acoperis. Le-am aflat si ti le prezentam si tie in randurile urmatoare:

Este un material foarte durabil

Asa cum spuneam, cu totii ne dorim doar acoperisuri cu durata de viata cat mai mare iar in acest sens trebuie sa alegem materialul cu grija.

Un prim motiv pentru care tigla metalica este un material recomandat pentru acoperisuri este intocmai faptul ca este un material de foarte buna calitate, cu o durata de viata indelungata. Mai exact, daca optezi pentru tigla metalica Bilka, trebuie sa stii ca te vei bucura de un acoperis rezistent cu un aspect atragator mai bine de 50 de ani.

Greutate redusa

Greutatea acoperisului reprezinta un detaliu foarte important pentru  o cladire rezistenta. Iar asta deoarece cu cat acoperisul este mai greu, cu atat presiunea pe structura cladirii va fi mai mare, iar astfel vor putea aparea crapaturi si alte probleme aseamanatoare.

Tigla metalica se remarca si datorita greutatii reduse pe care o are, astfel incat presiunea pe structura cladirii este la un nivel foarte redus. Acesta reprezinta un alt motiv foarte solid pentru care ar trebui sa ai in vedere constructia unui acoperis din tigla metalica.

Usor de construit

Constructia unei case, inclusiv a acoperisului, poate fi foarte obositoare din cauza faptului ca necesita foarte mult timp. Iar cand vei ajunge la partea de acoperis, iti vei dori sa il vezi finalizat cat mai repede. De aceea ar trebui sa ai in vedere tigla metalica pentru acoperisul tau.

Acoperisurile din tigla metalica sunt usor de construit, prin urmare nu va fi nevoie de prea mult timp iar preturile pentru manopera vor fi, de asemenea, mai accesibile.

Rezistenta superioara impotriva unor factori agresivi

Durabilitatea tiglei metalice a fost posibila datorita unui procedeu foarte atent de producere, astfel incat sa se obtina un material cat mai rezistent impotriva unor factori foarte duri. Soarele, ploile, frigul si zapada sunt cele mai bune exemple in acest sens.

Toate acestea nu afecteaza tigla metalica, care isi va pastra aspectul atragator chiar si dupa zeci de sezoane.

De asemenea, tigla metalica este rezistenta si la foc, fiind un material necombustibil. Prin urmare, in cazurile neferite ale producerii unui incendiu, pagubele vor fi ceva mai reduse iar tigla metalica nu va favoriza extinderea incendiului.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui sa alegi tigla metalica pentru acoperisul tau. Iar pe LinerEcomet.ro vei gasi cele mai bune preturi!