fbpx

Top filme cu si despre camioane, tractari si asistenta rutiera

tractari auto

Asistenta rutiera, tractarea, remorcarea si rezolvarea problemelor masinilor in trafic sunt subiecte abordate in multe filme mai noi sau mai vechi. Exista multe filme care arata cum echipe de mecanici priceputi salveaza ziua soferilor de la dezastru.

Daca sunteti pasionat de filme si doriti sa vizionati ceva in acest sens, echipa Alo Tractari pune la dispozitie o lista cu cateva filme de legenda!

  1. Cars (2006) – filmul in care Lightning McQueen traieste viata intr-o continua viteza pentru ca are mereu curse importante de facut. Se blocheaza intr-un orasel numit Radiator Spring, loc in care este ajutat de alte cateva masini. Aici isi da seama ca viata este mai mult decat faima si trofee.
  2. Joy Ride (2001) – spune povestea a trei tineri ce pleaca intr-o excursie si folosesc statia de emisie/receptie a masinii pentru a comunica cu alti soferi, printre care un camionagiu psihopat.
  3. Big Rig (2008) – descrie vietile mai multor soferi de cursa lunga, problemele lor, rezolvarea acestora, de fapt, ofera privitorilor interiorul stilului de viata al unui sofer de camion.
  4. Convoy (1978) – prezinta aventura soferilor de cursa lunga si experientele traite de acestia pe soselele lumii.
  5. Smokey and the banditeste o comedie ce prezinta aventura unui sofer de camion care lupta sa castige un pariu valoros. In numai 28 de ore si sfidand toate legile in vigoare, trebuie sa duca cel mai important transport al vietii sale.

In speranta ca nu veti avea nevoie de asistenta rutiera asemenea protagonistilor din film si nu veti fi expus la asa pericole, accesati https://alotractari.ro/ pentru a lua la cunostinta faptul ca orice vi s-ar intampla rau pe soselele tarii, Alo Tractari cu serviciile sale de tractari auto non-stop, va fi alaturi de dumneavoastra! Daca sunteti incantat de serviciile propuse, nu uitati sa notati in agenda telefonului numarul de contact si in caz de nevoie, sa apelati cu incredere! Este important sa stiti ca Alo Tractari, parte a grupului WLC AUTO nu ofer numai servicii de tractari auto, ci si inchirieri masini si service auto! Acum chiar aveti un motiv in plus sa deveniti clienti fidel We Love Cars!