fbpx

Top accesorii auto utile in 2018 pentru utilizarea zilnica

An de an lumea se schimba si piata auto la fel, asa incat accesoriile auto care acum cativa ani erau necesare acum sunt depasite. Nu vorbim aici despre neoane tuning, fake blow off (adica ceva fluier care il pui la toba sa para ca ai valva blow off) sau alte accesorii care acum  sunt doar pentru cei mai impatimiti iubitori de masinii.

BestAutoVest – magazin online de piese si accesorii auto a facut o analiza a pietei si va propune o lista cu cele mai utile accesorii auto care iti pot fi de un real folos.

  1. Covorasele auto sunt probabil primul accesoriu achizitionat dupa cumpararea unei masini noi sau second hand si recomandam sa achizitionati un set de covorase dedicate pentru modelul d-stra. A trecut vremea cand cumparai un set de covorase le decupai cu foarfeca sa se potrivesca oarecum in interior.
  2. Tavitele de portbagaj a devenit in ultimi ani un alt “must have” al masinii pentru ca protejeaza portbagajul de murdarie si deoarece majoritatea au si o protectie antiderapanta asa incat nu vor aluneca in portbagaj diverse lucruri. Si aceste accesorii auto pentru portbagaj trebuie achizitionate doar dedicat pe model de masina asa incat sa se incadreze perfect in masina .
  3. Husele pentru scaune ar fi alt accesoriu auto de care ai nevoie . Si aici din analiza proprie vedem ca piata sa schimbat , scaunele auto sunt mai personalizate asa incat nu mai poti cumpara o husa universal a din China si acesta sa se potriveasca . Ai nevoie de huse dedicate masinii tale si atentie acestea trebuie sa fie omologate / certificate pentru deschiderea airbag-ului din scaune .
  4. Barele pentru portbagaj impreuna cu cutia pentru portbagaj sunt recomandate tuturor celor care obisnuiesc sa mearga vara la mare sau munte si iarna la ski. Aceste bare sunt fabricate cu sistem de fixare dedicate asa incat montarea lor nu necesita cunostinte avansate in domeniu.
  5. Husele exterioare sau prelata pentru masina a avut in ultimi ani o crestere constanta in vanzari  semn ca tot mai multi posesori de masinii doresc sa protejeze masina lor cat mai bine . Si aceste huse pot fi incadrate in categoria accesorilor auto de care ai nevoie , mai ales daca nu ai un garaj.
  6. Capacele pentru roti au devenit mai cautate la inceputul iernii atunci cand majoritatea posesorilor de masini isi schimba anvelopele de vara doatate cu jante din aliaj sau aluminiu cu anvelope de iarna respective jante de tabla si dorind sa-si pastreze aspectul placut al masinii , achizitioneaza capace pentru roti.
  7. Scaunele auto pentru copii face parte deja din categoria accesoriilor auto obligatorii pentru cei care au copii , in special pentru siguranta celor prichindei . La modelele auto noi care au fixare ISOFIX obligatoriu recomandam sa achizitionati un scaun cu ISOFIX .. e mare diferenta de siguranta …

Mai putem adauga multe accesorii auto aici insa unele sunt necesare doar pentru un anumit segment – amintim aici suportii de biciclete pentru cei care fac miscare pe bicicleta, accesorii auto pentru animale de companie pentru iubitorii de animale, accesorii auto Disney pentru copii pentru confortul celor mici.

Sau alte accesorii auto care sunt deja depasite , mai ales pentru posesorii modelelor noi de masini . Amintim aici detectoarele radar foarte populare acum 10 ani, chiar si cotierele auto care acum doar la putine modele de masinii le poti monta , kiturile xenon care sunt un capitol incheiat mai ales de teama celor de la RAR … Lista poate continua …

Traim vremuri noi cu accesorii auto noi si ne pregatim pentru anii urmatori cu accesorii auto pentru masinile zburatoare #ThePal-VLiberty .