Top 6 cei mai buni producători de jante

Cea mai la îndemână, dar și cea mai accesibilă ca preț îmbunătățire pe care o poți aduce aspectului mașinii tale este schimbarea jantelor cu unele noi. Instantaneu, imaginea autoturismului pe care îl conduci cu atâta pasiune se va schimba. Îți poți transforma mașina într-una cu aspect sport, într-una care cere să fie scoasă pe un circuit offroad sau într-una gata să își arate eleganța. Pentru că știm cât de mult îți iubești mașina, ți-am pregătit mai jos o listă cu topul producătorilor de jante din lume. Astfel, vei ști ce să alegi pentru ca următoarea ieșire la volan să se transforme într-o adevărată paradă.

  1. BBS

Volkswagen, BMW, Mercedez-Benz sau Porsche ies din fabrică „încălțate” cu jante BBS. Dacă această marcă nu îți este cunoscută, îți spunem că firma produce printre cele mai frumoase și mai durabile jante auto din câte vei vedea vreodată. Secretul acestui brand pare că stă în fabricarea de jante folosind utilaje cu trei roți hidraulice și multă presiune. Asta permite jantelor să fie create de la interior către exterior, proces care vine cu un mare plus la pachet. Mai exact, jantele nu vor avea spații în materiale.

  1. Vossen

Dacă jantele BBS nu te vor surprinde prin aspectul lor, sigur o vor face jantele Vossen. Aceste accesorii auto te vor determina să te îndrăgostești iremediabil de frumusețea lor, fiind mai ales potrivite pentru mașinile dedicate sporturilor extreme. Cu peste 25 de ani de experiență în domeniu, cei de la Vossen sunt atât de siguri de rezistența jantelor pe care le produc, încât oferă clienților garanție pe viață!

  1. Ronal

Cine ar putea uita vreodată uimirea cu care am privit pentru prima dată modelul „ursuleț” de la BMW? Ai ghicit, pe aceste mașini s-au folosit exclusiv jante Ronal. Chiar dacă brandul nu s-a concentrat neapărat pe scoaterea modelelor de jante care să te lase cu gura căscată, produsele sale sunt foarte rezistente și de cea mai înaltă clasă. Și Ronal are un secret, pe care ți-l dezvăluim și ție! Turnarea jantelor cuprinde și o etapă de analiză digitală, dar și una de simulare. Astfel, rezultatul este unul mult mai bun li mai longeviv.

  1. Gram Lights

Ceva mai scumpe decât alte produse din aceeași categorie, jantele Gram Lights reprezintă alegerea perfectă pentru tine, dacă preferi accesoriile super ușoare pentru mașina ta. Pentru un tip de condus sport, jantele produse de acest brand sunt perfecte. Suntem mai mult decât siguri că nu te vor dezamăgi!

  1. Konig

Producătorii jantelor Konig au ales să-și lase o semnătură pe minunatele accesorii auto. Le vei putea diferenția de celelalte prin coroana din zona centrală a jantei. Acesta este, practic, logo-ul companiei Konig, care nu se consideră în zadar regina jantelor. Folosite mai ales pentru echiparea mașinilor de curse din clasa superioară, dar și pentru modelele de stradă, jantele Konig se diferențiază de celelalte printr-un stil și un finisaj aparte, de care, negreșit, te vei îndrăgosti și tu.

  1. O.Z.

Ultimul loc din clasamentul nostru este ocupat de jantele O.Z., ai căror producători au învățat o lecție importantă de-a lungul timpului. Singurul și cel mai important critic al produselor tale nu poate fi decât cumpărătorul. Așadar, O.Z. a ales să se ghideze mereu pe informațiile primite de la consumatorii finali. Împreună cu designerul Franco Sbarro, Institurul European de Design și Tokio Communication Art, O.Z. a reușit să creeze jante impecabil de frumoase, testate în diferite moduri. De la rezistența acestora la stresul pe care janta îl resimte în curbe, până la analiza chimică a materialelor din care sunt fabricate, compania a reușit să simuleze și să excludă orice posibilă problemă care ar putea apărea în timpul rulării autoturismului.

Și-acum, că ne-am „clătit” mintea cu cele mai bune branduri din acest domeniu, nu ne rămâne decât să îți dorim să le alegi cu atenție jantele pentru mașina ta, indiferent dacă erai în căutarea unor jante Dacia, Volkswagen, Renault, Peugeot sau Mercedez.