fbpx

Am o urgenta sanitara…sau nu? TOP 5 urgente sanitare pentru care ai nevoie de un instalator Bucuresti

In cele mai multe situatii, urgentele sanitare sunt aproape inevitabile, asa ca ar fi bine sa ai intotdeauna la indemana numarul de contact al unui instalator Bucuresti cu experienta. Intrucat este imposibil sa intuiesti cand vei avea nevoie de serviciile unei firme instalatii non-stop, cel mai important este sa actionezi rapid, pentru a reduce daunele si costurile, pana cand instalatorul va ajunge sa solutioneze defectiunea. 

Urgenta sanitara sau necesitatea expertizei unui instalator Bucuresti specializat pentru lucrari diverse?

Diferentiaza urgentele sanitare de lucrarile sanitare care pot fi realizate conform unei programari si ulterior, unui plan de lucru stabilit de echipa de lucru. Daca ai achizitionat sau inchiriat un spatiu care are nevoie de montaj sanitare, chiar si daca amenajarea trebuie facuta cat mai repede, nu este considerata o urgenta. In aceste situatii, ai timp sa evaluezi oferta disponibila, sa programezi o intalnire cu un instalator Bucuresti specializat in amenajare sanitare si sa stabiliti impreuna perioada de lucru si costurile totale.

De cealalta parte, urgentele sanitare reprezinta lucrari pentru care trebuie luate rapid masuri – oprirea apei, reducerea daunelor prin strangerea surplusului de apa care a curs (in cazul unei inundatii), contactarea imediata a unei firme de instalatii nonstop. 

Care sunt cele mai comune urgente sanitare?

  • Scurgerile tevilor

Fie ca este vorba despre baie sau bucatarie, despre un racord sau o teava, din casa sau pe instalatia comuna (pentru cei care locuiest la bloc), scurgerile tevilor inseamna in primul rand risipa de apa. Mai apoi, orice teava care picura putin in prezent va deveni o urgenta zilele viitoare. Daca ai remarcat o parte umeda sau cateva picaturi de apa, actioneaza rapid: sunt un instalator sanitar pentru a se ocupa rapid de defectiune, pentru un cost mic. 

  • Vas de toaleta infundat

Ca si in cazul unei tevi care picura, un vas de toaleta din care apa se scurge mai lent decat de obicei, reprezinta o defectiune pe care cei mai multi nu o considera urgenta. Total gresit: odata identificata blocarea scurgerii, trebuie oprita utilizarea toaletei si chemat de urgenta un instalator. Defectiunea poate fi prezenta la mai multe apartamente, iar atunci trebuie semnalati si vecinii si asociatia de locatari pentru a solutiona defectiunea.  

  • Defectarea instalatiei de incalzire

In cazul in care incalzirea locuintei si asigurarea apei calde se face prin intermediul unei centrale termice, atunci este nevoie de colaborarea unei firme de instalatii centrale pe gaz cu o echipe de instalatori profesionisti, pentru montajul caloriferelor si tevilor. De asemenea, in cazul remarci ca unul dintre calorifere nu mai functioneaza, o teava picura – tot un instalator Bucuresti disponibil nonstop te va ajuta. Programeaza intotdeauna si aerisirea caloriferelor inainte de sezonul rece – pentru functionarea optima a instalatiei cat timp vei incalzi locuinta. 

  • Desfundarea scurgerilor

Scurgerea infundata reprezinta o defectiune frecventa, pe care oamenii amana sa o solutioneze pentru mult timp. Solutiile de desfundare din comert actioneaza superficial si nu remediaza cu adevarat problema, reusind sa elimine depuneri specifice (fire de par, reziduuri de la produsele de ingrijire, resturi alimentare, grasimi etc) doar in partea de sus a scurgerii, si nu in profunzime.

Intr-adevar, ceea ce poti face este sa ai grija de scurgerile utilizate, prin protejarea lor de reziduurile care le-ar putea bloca in timp. In cazul in care ai remarcat ca apa se scurge din ce in ce mai greu, solicita serviciile unui instalator, cat timp nu reprezinta o urgenta cu daune materiale mari. 

  • Diferente mari la consumul apei de la o luna la alta

Daca ai remarcat un consum de apa cu mult mai mare fata de obicei, chiar si cand nu exista o scurgere in casa, este foarte posibil sa fie vorba despre o pierdere in instalatie si este nevoie de un instalator in regim de urgenta. 

Instalator Bucuresti – recomandari: Care sunt pasii de urmat in cazul unei defectiuni sanitare

Iata care sunt principalele etape de urmat atunci cand te confrunti cu o urgenta, pentru a minimiza daunele defectiunii cu care te confrunti:

  • In primul rand, pastreaza-ti calmul si gandeste-te la solutii pentru a remedia defectiunea;
  • In cazul in care este vorba despre scurgerea apei, opreste alimentarea, pentru a evita o inundatie si alte daune materiale;
  • Contacteaza un instalator sanitare care lucreaza in regim de urgenta si descrie-i cat mai detaliat defectiunea cu care te confrunti. 

Noteaza contactul unui instalator Bucuresti, pentru a putea apela in cazul unei urgente; urmeaza pasii cheie pana echipa de lucru ajunge la adresa si tine cont de recomandarile de mentenanta transmise, pentru a reduce cat mai mult defectiunile survenite in viitor.

Date contact – LukInstall

Telefon – 0743 697 295

Mail – office@lukinstall.ro 

Site – https://www.luk-install.ro/