fbpx

Top 5 jocuri de societate pe care le poti cumpara de la aventuricujucarii.ro

jocuri de societate

Probabil te-ai oprit intr-un magazin de jucarii pentru copii sau unul destinat cadourilor si te-ai simtit coplesit de multitudinea de jocuri de societate care exista pe piata. Cu atat de multe optiuni este imposibil sa gasesti jocul perfect si sa nu te gandesti daca cel pe care la-i ales este cel potrivit.

Care sunt cele mai populare jocuri de societate?

Daca esti in cautarea unor jocuri de societate de la aventuricujucarii.ro, trebuie sa stii care sunt cele mai populare:

1.Monopoly

Sunt foarte putini oameni in lume care nu au auzit de clasicul joc Monopoly. Subiectele principale sunt bancile si imobiliarele. Jucatorii se plimba pe tabla, cumpara proprietati si colecteaza chirii de la cei care aterizeaza pe proprietatile lor, toate in timp ce incearca sa castige cat mai multi bani. Jucatorul care a castigat cei mai multi bani la sfarsitul jocului este declarat casatigator.

aventuricujucarii.ro

Jocul este atat de captivant incat se intinde pe ore intregi, datorita provocarilor venite din partea celor care pierd. Pentru mai multe jocuri de societate de care sa te bucuri in timpul liber, intra pe pe aventuricujucarii.ro si gaseste-l pe cel potrivit pentru tine.

2.Jocul vietii

Un joc foarte bun este cel despre viata ta. In acest joc, calatoresti in jurul tablei in masina mica din plastic pe drumul principal al vietii. Vei experimenta literalmente toate etapele vietii tale. Jucatorii primesc un loc de munca, un salariu si incearca sa construiasca o avere, dupa ce au trecut prin toate bucuriile si necazurile vietii, cum ar fi cresterea copiilor si plata aducatiei lor. La sfarsitul jocului, fiecare jucator este condus la ca casa de pensionare aleasa pentru a numara toti banii acumulati. Cel mai bogat castiga. Acest joc este perfect pentru orice grup de oameni care vor sa se amuze pe seama predictiilor. Pe aventuricujucarii.ro gasesti jocuri de societate care te ajuta sa petreci timp de calitate impreuna cu familia sau prietenii tai.

3.Scrabble

In Scrabble, jucatorii se aduna in jurul unei table de joc si compun, in esenta, cuvinte incrucisate. Fiecare jucator primeste placi din lemn aleatoare cu litere imprimate pe ele si sa incerce sa creeze cuvinte legate de cele deja create de ceilalti jucatori. Fiecare litera are o valoare punctuala si, in cele din urma, jucatorul care a primit cel mai mare numar de puncte este castigator. Pe aventuricujucarii.ro gasesti jocuri de societate educative atat pentru copii cat si pentru adulti.

4.Indiciul

Daca ai inclinatie catre rezolvarea misterelor, atunci cu siguranta te vei indragosti de acest joc. In acest joc palpitant, jucatorii calatoresc in jurul camerelor unei case de pe tabla si incearca sa culeaga indicii pentru a descoperi care persoana a fost omorata. Cei care participa la acest joc sunt intrigati de secretele si adevarurile intunecate pe care ceilalti le pastreaza si sunt incantati de incearcarea de a descoperi aceste mistere.

5.Catan

Acesta iti ofera puterea de a construi o civilizatie. Jucatorii trebuie sa incercere sa construiasca asezari, orase si drumuri. La fiecare rand, zarurile se rostogolesc pentru a determina ce resurse produce insula, iar jucatorii folosesc aceste resurse pentru a construi civilizatii si a aduna puncte. La final, castiga cel care are mai multe puncte.

Gasesti nenumarate jocuri de societate online sau in magazinele de specialitate. Aceastea pot fi aducative sau un mod extrem de placut de a petrece timp de calitate cu familia si prietenii. Intra pe aventuricujucarii.ro si comanda un joc care crezi ca ti s-ar potrivi sau pe care l-ar juca copiii tai.