Top 4 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a-ti pune fatete dentare

16 ianuarie 2020
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Datorita modului in care tehnologia medicala a evoluat pana in prezent, oamenii au la dispozitie o gama larga de solutii pe care le pot folosi cu scopul de a-si imbunatati dantura, atat din punct de vedere fizic, dar si estetic. De exemplu, cei care vor sa obtina din nou dinti bine aliniati si un zambet stralucitor isi pot pune fatete dentare de calitate, cu ajutorul carora isi vor spori considerabil increderea in fortele proprii. Inainte de a apela la aceasta solutie, viitorii pacienti trebuie sa stie, insa care cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le cunoasca despre fatete, astfel incat sa fie bine informati atunci cand se prezinta la clinica stomatologica!

Ce sunt fatetele dentare?

Pentru inceput, adultii trebuie sa stie ca fatetarea dentara este una dintre cele mai moderne si mai practice solutii de estetica dentara, care a fost creata cu scopul de a contribui la imbunatatirea aspectului dintilor pacientilor. Mai exact, fatetele acopera intreaga parte frontala a dintilor, dar si suprafetele decolorate ori care sunt neuniforme. Cei care apeleaza la o astfel de metoda isi pot estompa in mod eficient defectele dentare, facandu-si dintii sa arate mult mai sanatosi si mai interesanti ca nuanta!

Fatete dentare – rezista pana la un deceniu!

Intretinute foarte bine, toate tipurile de fatete dentare pot rezista si pana la un deceniu. In timp, procedura de fatetare are un rol esential in pastrarea unei igiene orale foarte bune. Avand in vedere ca fatetele nu se coloreaza asa cum se intampla cu dintii naturali, ii ajuta pe cei care le poarta sa se bucure de alimentatia pe care si-o doresc fara sa se teama.

Fatete dentare | clinica stomatologica | Dentalprogress.ro

fatete dentare

Personalizare perfecta pentru fiecare pacient in parte

Din punct de vedere medical, fatetele sunt create special pentru fiecare pacient in parte, astfel incat organismul adultilor sa le accepte foarte usor. Este important ca solutiile stomatologice sa fie intotdeauna biocompatibile cu cerintele corpului uman, iar cei mai buni specialisti tin intotdeauna cont de acest aspect.

Alegerea nuantei potrivite trebuie facuta impreuna cu medicul specialist

Din dorinta de a obtine un zambet foarte stralucitor, multi oameni sunt tentati sa aleaga cea mai alba nuanta pe care o au la dispozitie. Din pacate, o astfel de decizie nu poate conduce decat la obtinerea unei danturi care nu mai pare deloc naturala si estetica. Ideal este ca pacientii sa tina cont de sfatul medicilor de la https://dentalprogress.ro!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram