Top 4 carti bune de citit intr-un weekend ploios

Blog.PrintreCarti.ro

Iubitorii de lectura, care sunt in cautarea unor carti bune de citit intr-un weekend ploios pot descoperi in randurile de mai jos cateva titluri extrem de interesante, cu ajutorul carora vor putea sa isi insenineze zilele si, in acelasi timp sa se bucure la maximum de timpul lor liber. Se spune ca cititul este o hrana perfecta pentru suflet, iar acest lucru este perfect adevarat, conform https://blog.printrecarti.ro.

Fantoma de la Opera, de Gaston Leroux

Cartea lui Leroux urmareste o actiune presarata cu mister, actiune si suficienta melodrama cat sa captiveze persoanele care vor sa evadeze din cotidian in zilele de weekend. Este vorba depre o carte care imbina teatrul si dramaturgia, iar cei care pun mana pe ea cu siguranta nu isi vor mai dori sa o lase deoparte pana nu o termina!

Carti bune de citit | Blog.PrintreCarti.ro

carti bune de citit

Marile Sperante, de Charles Dickens, una dintre cele mai interesante carti bune de citit in weekend

Pe lista cartilor perfecte pentru sfarsitul de saptamana se numara si ,,Marile Sperante”. Actiunea are loc in Anglia, una dintre cele mai ploioase regiuni din Europa si reuseste transpuna in realitate un fenomen meteo care invaluie personajele intr-un mister inedit. Acest titlu este ideal pentru orice varsta, ajutand iubitorii de lectura sa se bucure de cateva ore de rasfat!

Toata lumina pe care nu o putem vedea, de Anthony Doerr

Cartea lui Anthony Doerr este una dintre cele mai appreciate titluri din ultimul deceniu, fiind castigatoare a unui premiu Pulitzer pentru literatura. Opera urmareste povestea unei frantuzoaice oarbe si a unui soldat din Germania, reusind sa starneasca in mintea cititorilor un gram de curiozitate inca de la inceput. Nevoia de supravietuire capata un alt contur datorita talentatului scriitor, iar cei care se delecteaza cu aceasta carte isi vor schimba intreaga viziune despre viata!

Crima din Orient Express, de Agatha Christie

Nu in ultimul rand, cartea Agathei Christie ar trebui sa se afle pe lista de carti bune de citit in weekend pentru cei care cauta titluri cu ajutorul carora sa se bucure de timp de calitate. Trenul care goneste in noapte cu un numar mare de calatori devine scena unei analize minutioase facute de unul dintre cei mai celebri detectivi din literatura. Finalul este unul cu totul neasteptat, care merita descoperit!